• YUMOS Extra Sensitive Peony Омекотител 1440мл за 60 пранета

Тези, които не могат да се наситят на свежия аромат на току-що изпраните дрехи, тези, които искат да пренесат флоралната свежест на Yumoş в красивите си дрехи, тези, които се възхищават на уникалните аромати на Yumoş... Добавен е нов аромат към любимите аромати Yumoş. Сега Yumoş Extra Peony е при вас с чисто новия си аромат!

Готови ли сте да пренесете освежаващия полъх на божур върху дрехите си с приятния аромат на този омекотител? Yumoş Extra Peony, който съдържа капсули за свежест, съчетава прекрасния си аромат с грижа за дрехите и осигурява дълготрайна свежест и жизненост на вашите дрехи. Подходящ е за хора с чувствителна кожа.

Чисто новият великолепен аромат на Yumoş Extra Peony, който прави прането ви меко и свежо, се среща с експертната грижа за дрехите на Yumoş! Yumoş Extra Peony с Pro-Care технология чрез специалната си формула, гарантира запазване на цвета и текстурата на дрехите. Функцията за защита на тъканите, разработена от експертите на Yumoş Extra, предотвратява износването и разкъсването по време на носене и пране, като обгръща влакната, които изграждат вашите дрехи. По този начин омекотителят осигурява мекота, бързо съхнене и лесно гладене. Благодарение на функцията за заключване на цветовете, специално разработена от експерти по цветовете, цветовете на вашите дрехи остават толкова живи, колкото първия ден. Yumoş Extra Peony, един от най-трайните омекотители на Yumoş, осигурява деликатната грижа, от която се нуждаят вашите дрехи, благодарение на технологията Pro-Care, като същевременно осигурява дълготрайна свежест благодарение на парфюмните капсули, които съдържа. Уникалният парфюм на Yumoş Extra Peony, обогатен с капсули за свежест, носи дълготраен аромат и свежест на вашите дрехи. 

Дерматологично тестван, Yumoş Extra Peony се грижи за вашата кожа, като неутрализира ефекта на перилния препарат с внимателно разработената си чувствителна формула.

За дълготраен аромат, мека текстура и живи цветове на вашите дрехи, оставете работата на експертите! Дръжте дрехите си с вас с Yumoş Extra Peony, концентриран омекотител с Pro-Care технология!


Дозировка: За 4-5кг пране и нормална мекота на дрехите се използват 24мл Yumos Extra, а за по-голяма мекота и по-интензивен аромат се използват 40мл Yumos. За 6+кг пране трябва да се използват 55мл от продукта (една капачка от препарата).

Внимание: изсипете препоръчителната доза Yumos в отделението за омекотител на пералната машина. НЕ слагайте концентриран омекотител директно върху дрехите.

Аналози на омекотителите Yumos са: Комфорт /Comfort/, Коколино /Coccolino/, Cajoline.

 

*Броят на пранетата/60/ е изчислен на база препоръчителната доза от 24мл за 4-5кг пране

Свързани продукти

YUMOS Pro-Fibre Technology Color Перилен препарат 2520мл

YUMOS Pro-Fibre Technology Color Перилен препарат 2520мл

Yumos Pro-Fibre Technology Color - специализиран течен перилен препарат за машинно пране на цветни д..

13.80лв

Тагове: омекотител концентрат, омекотител сензитив, препарат за хора с чувствителна кожа, Yumos, Comfort, Комфорт, Coccolino, Cajoline, Юниливър, Unilever