Информация за доставка

                                                                      Доставка

Срок за доставка: между 1 и 3 работни дни.

Условията за доставка на стоки, поръчани от нашия електронен магазин, важат само за доставка на територията на Република България.

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 18.00 часа през работните дни – от понеделник до петък. В събота от 9.00 до 13.00 часа. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Поръчка

За да бъде оформена и потвърдена поръчката е нужно да бъдат коректно изпълнени следните етапи:

- Избор на продукт/и/ и добавянето в кошницата;

- Указване на адрес за доставка;

- Указване на мобилен или стационарен телефон;

- Начин на разплащане (разплащане с наложен платеж, чрез виртуален POS-терминал);

- Поръчката е приета.

Поръчки на стойност под 10.00 лева не се изпълняват.

Стоките от Интернет магазинa се доставят чрез доставчик (куриерска фирма "Спиди" www.speedy.bg/bg/ с която имаме сключен договор) до посочения от клиента адрес или офис на куриерската фирма. Доставчика опакова стоките вместо вас, като рекламации се приемат при доставката им на място. За София доставката е 5.50 лв. в рамките на околовръстното шосе и се извършва от служител на онлайн магазина.

                                                                                                     НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

1.Плащане с наложен платеж.

При поръчка се взимат реалните стойности на стоките. Ако има плащане по електронен път, което се разминава с крайната стойност на поръчката разликата се отстранява на място от куриера.

                                                                                                      Срокове за доставка:

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни в зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място, посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне, поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, Вие, като клиент, безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе, моля, не използвайте магазина.При поръчка на стоки, които не са налични в момента и/или има какъвто и да е проблем с тях се премахват от поръчката, като цената им се приспада от общата сума. Опаковките са според количеството на продуктите и са включени в цената на доставкатаФирмата си запазва правото да откаже продажба и доставка на стоки от сайта www.preparatite.com