• SMACCHIO Tutto против петна 250мл /четка/

Smacchio Tutto - препарат за предварително третиране на петна, който действа ефикасно и сигурно срещу упорити петна, като: е ефективен върху химикалка, мастило, хайлайтери, трева, утайки, мазни вратове и маншети, кръв, сос, кафе, шоколад, плодове, вино, червило, молив и спирала, пудра за лице и сенки за очи. Бързодействащ концентриран препарат, който може да се използва върху бели и цветни дрехи. Smacchio Tutto е препарат за предварително третиране на дрехите, който е ефикасен върху всички типове петна, тъй като съдържа мощна формула с ензими. Благодарение на опаковката, оборудвана с четка, препаратът е удобен, практичен и лесен за използване.

Инструкции за използване: Нанесете върху петното като леко стиснете бутилката, така че през четката апликатор да излезе препарат и директно втриете в петното в продължение на няколко минути /трябва цялото петно да бъде покрито с препарат/. След това изперете, както обикновено.

При засъхнали петна и кръв е необходимо да намокрите със студена вода и разтриете петното преди да третирате с апликатора.

СЪВЕТИ: НЕ оставяйте продукта да засъхне върху тъканта. Проверявайте стабилността на цветовете преди използване на препарата, като тествате на незабележимо място /сипете една капка Smacchio Tutto, изчакайте 5 минути продукта да подейства, изплакнете и проверете/. НЕ изсипвайте препарата за петна директно върху метални ципове, катарами и копчета. НЕ използвайте върху дрехи, които трябва да се почистват на химическо чистене.

НЕ използвайте върху вълнени, копринени или кожени дрехи.

Препаратът Smacchio Tutto е внос от Италия.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

SMACCHIO Tutto против петна 250мл /четка/

  • Код на продукта: Smacchio Tutto 250ml
  • Наличност: В наличност
  • 4.80лв


Свързани продукти

Изчерпано

Spot cleaner Препарат за отстраняване на петна

Spot cleaner Препарат за отстраняване на петна

SPOT CLEANER - препарат за премахване на упорити петна от масло, грес, мазнини, вино, кафе и дру..

5.50лв

Тагове: различни видове петна от тъкани, петна от всякакви материи, за бели и цветни тъкани, Смакио Туто, Smacchio Tutto