• YUMOS Pro-Fibre Technology Color Перилен препарат 2520мл

Yumos Pro-Fibre Technology Color - специализиран течен перилен препарат за машинно пране на цветни дрехи с функция за защита на цвета и текстурата. Запазва и опреснява цветовете на дрехите и защитава тъканите. Осигурява дълбоко почистване на дрехите ви. Препаратът е с прозрачна формула, която не оставя следи по дрехите. Предотвратява появата на власинки и износването на дрехите с течение на времето.

Новият почистващ препарат Yumoş е специално разработен, за да осигури грижата, от която се нуждаят дрехите Ви. Технологията Pro-Fiber поправя и защитава текстурата на дрехите, като обвива влакната. Със своята технология за подновяване на цветовете, той предпазва цветовете на дрехите от избледняване. Yumos Pro-Fibre Technology Color гарантира, че цветовете остават живи и като нови за дълго време. Той предотвратява власинките и износването на дрехите ви с течение на времето. Наслаждавайте се на дрехите си, оставете почистването и грижите на експертите!

Дозировка: Необходимата доза от препарата се избира в зависимост от твърдостта на водата, степента на замърсеност на дрехите и количеството пране. За 2-3кг пране, слабо замърсени дрехи и мека вода се използват 60мл Yumos, за нормално замърсени дрехи- 80мл и за силно замърсени - 100мл от препарата. За 4-5кг пране, слабо замърсени дрехи и мека вода се използват 80мл Yumos, за нормално замърсени дрехи- 100мл и за силно замърсени - 120мл. За твърда вода се добавят 20мл към съответната доза за мека вода.

Съвети: Винаги четете инструкциите за поддръжка на текстила върху етикетите на дрехите. За по-добри резултати се препоръчва предварително третиране на петната. Обърнете дрехите отвътре навън за пране. След измиване извадете текстила от машината възможно най-скоро. Моля, избягвайте пряката слънчева светлина при сушене.

За вълна, коприна и кашмир използвайте специализиран перилен препарат. За всички останали дрехи можете да се доверите на Yumos

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

YUMOS Pro-Fibre Technology Color Перилен препарат 2520мл

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Yumos Pro-Fibre Technology Color 2520ml
  • Наличност: В наличност
  • 10.50лв


Свързани продукти

PERWOLL Renew & Repair Black & Fiber 900мл за 15 пранета

PERWOLL Renew & Repair Black & Fiber 900мл за 15 пранета

Специализиран течен перилен препарат за черни и тъмни тъкани: за наситени и брилянтни цветове като н..

5.90лв

Тагове: перилен препарат за цветни дрехи, Yumos, Корал, Coccolino, Коколино, Unilever, Юниливър