• YUMOS Micellar Technology Перилен препарат 2520мл
Yumos Micellar Technology - специализиран течен перилен препарат за машинно пране на деликатни дрехи.

Търсите ли препарат, който да предотврати износването на деликатните дрехи с течение на времето и да запази текстурата им като първия ден? Новият перилен препарат Yumos е специално разработен, за да осигури на дрехите ви грижите, от които се нуждаят, докато ги почиства внимателно. Мицеларната технология поправя и защитава текстурата на дрехите и осигурява грижа за тъканите, като обвива влакната на дрехите. Със своята технология за грижа за тъканите, Yumos предпазва текстурата на деликатните дрехи от разрошване и поява на мъхчета и по този начин запазва дрехите като нови за дълго време. Той помага да се предотврати появата на топчета и мъх по дрехите с течение на времето. Със своята нежна формула, течният перилен препарат Yumos за чувствителни дрехи гарантира, че коприната, вълната и деликатните дрехи ще останат като нови за дълго време. Yumos не оставя никакви следи върху дрехите благодарение на прозрачната си формула. Освен това, благодарение на уникалния си парфюм, той оставя свеж и чист аромат върху дрехите. Наслаждавайте се на дрехите си, оставете почистването и поддръжката на професионалистите!

Дозировка: Необходимата доза от препарата се избира в зависимост от твърдостта на водата, степента на замърсеност на дрехите и количеството пране. За 2-3кг пране, слабо замърсени дрехи и мека вода се използват 60мл Yumos, за нормално замърсени дрехи- 80мл и за силно замърсени - 100мл от препарата. За 4-5кг пране, слабо замърсени дрехи и мека вода се използват 80мл Yumos, за нормално замърсени дрехи- 100мл и за силно замърсени - 120мл. За твърда вода се добавят 20мл към съответната доза за мека вода.

Съвети: Винаги четете инструкциите за поддръжка на текстила върху етикетите на дрехите. За по-добри резултати се препоръчва предварително третиране на петната. Обърнете дрехите отвътре навън за пране. След измиване извадете текстила от машината възможно най-скоро. Моля, избягвайте пряката слънчева светлина при сушене. Използвайте само за машинно пране на вълнени и копринени дрехи.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

YUMOS Micellar Technology Перилен препарат 2520мл

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Yumos Micellar Technology 2520ml
  • Наличност: В наличност
  • 10.50лв


Свързани продукти

Purlan Delicat 1500мл за 38 пранета

Purlan Delicat 1500мл за 38 пранета

Концентриран препарат за вълна за 38 пранета. Purlan Delicat е мек, деликатен течен перилен препарат..

6.90лв

PERWOLL Wool&Delicates Fibercare 900мл за 15 пранета

PERWOLL Wool&Delicates Fibercare 900мл за 15 пранета

Специализиран перилен препарат за вълнени и деликатни тъкани. За красиви дрехи по-дълго време и акти..

5.00лв 5.90лв

Тагове: за деликатни дрехи, Корал, Yumos, Coccolino, Коколино, Корал, Coral, Unilever, Юниливър