• VANISH Oxi Action Gel Pink 750мл гел за отстраняване на петна

Vanish Oxi Action Gel Pink Multi-efficacia senza candeggina - препарат за отстраняване на петна, концентриран гел, който удължава живота на вашите дрехи. Гел за премахване на петна с широка гама от приложения - за предварителна обработка, за накисване или като добавка по време на пране. Препарат с впечатляващо действие при отстраняване на петна още от първото изпиране/ третиране. Безопасен за ежедневния текстил (стандартни материи като памук и полиестер), както и за бели и цветни тъкани.

Характеристики: Премахва упоритите петна, минимизира неприятните миризми и почиства хигиенично. Безопасен за употреба както върху бели, така и върху цветни дрехи. Само една мерителна лъжица е достатъчна за пълния ефект на Vanish. Предотвратява нежелано оцветяване на тъканта при пране, като предпазва от трансфер на цветовете от една дреха на друга. Не съдържа хлор - работи на базата на активен кислород. Той е нежен към обичайните текстилни изделия като памук и полиестер


Инструкции за ползване: МАШИННО ПРАНЕ: Добавете 100мл Vanish Oxi Action за упорити и сухи петна, 50мл за нормални петна заедно с вашия перилен препарат в чекмеджето на пералната машина. Добавете и перилен препарат, както обикновено.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ТРЕТИРАНЕ: Изсипете върху петното, за да го покриете напълно. Разтрийте зацапаната зона, ако е необходимо. Оставете продукта да действа максимум 10 минути. След предварително третиране изперете, както обикновено или изплакнете добре.

НАКИСВАНЕ: Добавете 100мл Вениш към 4л вода с температура максимум 40°C. Накиснете цветните дрехи за максимум 1 час, а белите – за максимум 6 часа. След накисване измийте както обикновено или изплакнете обилно. За най-добри резултати при отстраняване на петна, разтрийте петното преди изплакване.

Съвети: Винаги следвайте инструкциите за пране върху етикетите на дрехите. Преди употреба проверете устойчивостта на цветовете, като тествате продукта върху невидима част от тъканта. Изплакнете обилно и оставете да изсъхне. След третиране на дрехи с Вениш, съхранявайте далеч от слънчева светлина или директна топлина. Не излагайте третираните дрехи близо до източници на топлина или директна слънчева светлина, преди да сте ги изплакнали с обилно количество вода. Когато използвате Вениш за предварително третиране, използвайте хладка вода. За най-добри резултати, може да се наложи повторение на част от процеса. НЕ използвайте върху дрехи, изискващи химическо чистене. НЕ изсипвайте Вениш върху металните части на дрехите (ципове, копчета и др.). Не позволявайте продукта да изсъхне върху дрехата.


*Подобрена поддръжка на цвета и тъканта при използване на Vanish като добавка в цикъла на пране в сравнение с неизползването му. Тестван върху памучни дрехи.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

VANISH Oxi Action Gel Pink 750мл гел за отстраняване на петна

  • Производител: RECKITT BENCKISER
  • Код на продукта: Vanish Oxi Action Gel Pink 750ml
  • Наличност: В наличност
  • 11.80лв


Свързани продукти

SANO Spot Remover 170мл

SANO Spot Remover 170мл

Сано за отстраняване на петна и замърсявания преди прането за сухо почистване (с вградена четчица). ..

9.30лв

ACE Gentile Fresco Profumo Oxy Color 2.3л Белина за цветни дрехи

ACE Gentile Fresco Profumo Oxy Color 2.3л Белина за цветни дрехи

Ace Gentile Fresco Profumo Oxy Color - Освободете вашите цветни дрехи от всякакви петна с белина Ace..

9.80лв

Тагове: Vanish, Вениш, против петна