• STARDROPS Multi-Purpose Cleaner with Bleach 750мл спрей

Универсален почистващ препарат с белина, идеален за повърхностите в банята и кухнята. Убива 99,9% от бактериите и е устойчив на петна, за да остави всичко искрящо чисто. Премахва мръсотията и сапунените остатъци с лекота и всичко, което е необходимо, е бързо завъртане на накрайника и пръскане.

Универсален хигиенизиращ и обезмасляващ препарат с белина за всякакви повърхности - работни плотове, мивки, тоалетни, вани, канали. Благодарение на своята формула, ефективно премахва замърсявания, мазнини и петна.

НЕ използвайте за почистване на боядисани повърхности, полирани продукти, дърво, ценни метали, емайлирани и алуминиеви повърхности, естествен камък, мрамор и линолеум/ балатум и цветни тъкани, дрехи, килими. Тествайте винаги върху малка, незабележима част, ако имате съмнение за устойчивостта на повърхността.

Инструкции за употреба: Насочвайки спрея встрани от лицето, завъртете дюзата в позиция ON. Напръскайте повърхността от около 15-20см. Оставете продукта да подейства няколко минути, след което забършете с влажна кърпа и изплакнете. За по-упорити замърсявания може да се наложи повторение на операцията. За хигиенизиране, оставете препарата да действа 5 минути. Когато приключите работа с продукта, завъртете дюзата в положение OFF.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

STARDROPS Multi-Purpose Cleaner with Bleach 750мл спрей

  • Код на продукта: StarDrops Multi-Purpose Cleaner with Bleache 750ml spray
  • Наличност: В наличност
  • 4.00лв


Свързани продукти

FABULOSA Super Concentrated Disinfectant 4in1 Action 500мл

FABULOSA Super Concentrated Disinfectant 4in1 Action 500мл

Силно концентриран дезинфектант с действие 4 в 1, който почиства и придава блясък, убива 99,9% от ба..

3.80лв

Тагове: StarDrops, Стардропс, почистващ препарат с белина, веган, баня, кухня, общо почистване