• SKIP Ultimate Cuidado del Color Перилен препарат 2500мл за 50 пранета

Ново поколение течен перилен препарат Скип за машинно и ръчно пране на цветни дрехи с формула за *грижа за цвета*и защита на тъканите. Със специално разработената формула, Skip Ultimate PowerGel Cuidado del Color внимателно почиства и защитава цветните дрехи като запазва яркостта и интензивността на цветовете по-дълго време. Новата формула на Скип спестява време  благодарение на ефективността на препарата при кратки цикли на изпиране. Тройно* по-мощната формула на Skip Ultimate съчетава в един продукт всички предимства, които търсите: мощност за премахване на петна, дълготраен аромат и грижа за пранета. Получавайте най-добри резултати дори и при кратки цикли и студена вода (ниски температури на изпиране). Наслаждавайте се на ярките цветове на дрехите по-дълго време, сякаш са нови!

И така Skip Ultimate PowerGel Cuidado del Color се грижи за влакната и тъканите на дрехите, като запазва цветовете им по-дълго време и осигурява страхотна сила за премахване на петна и дълготраен аромат.

Дозировка: Изберете подходящата доза течен перилен препарат Скип в зависимост от твърдостта на водата, замърсеността и количеството на дрехите и указанията на производителите върху етикетите на дрехите. За 4-5кг нормално замърсени дрехи и мека/средно твърда вода използвайте 50мл Скип; за 6-8кг нормално замърсени дрехи и мека/средно твърда вода използвайте 75мл Скип и 9кг нормално замърсени дрехи и мека/средно твърда вода използвайте 100мл от препарата. Добавете 15мл за по-замърсени дрехи или твърда вода. За ръчно пране разтворете 35мл Скип в 10л вода и изперете.

Употреба: Изберете програма без предпране. За по-добри резултати: поставете нужната доза от продукта в барабана на пералната машина заедно с дрехите (някъде в средата между дрехите) и стартирайте подходяща изпираща програма. Не слагайте мерителната капачка в сушилнята, тъй като съществува риск от стопяване на капачката поради високата температура в процеса на сушене. 

Внимание: Използвайте специализирани продукти за пране на вълнени, копринени и деликатни дрехи.

Препаратът SKIP Ultimate Cuidado del Color е внос от Испания

 

*(сравнено със старата формула на Скип колор)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

SKIP Ultimate Cuidado del Color Перилен препарат 2500мл за 50 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Skip Ultimate Cuidado del Color 2500ml
  • Наличност: В наличност
  • 17.00лв


Тагове: течен перилен препарат, за цветни дрехи, Skip, Скип, Unilever, Юниливър