• SKIP Spring Fresh 1500мл за 30 пранета

Течен перилен препарат с нова по-концентрирана формула за машинно и ръчно пране на бели и цветни дрехи. SKIP Spring Fresh предлага отлична чистота дори и при пране на кратки програми. Неговата уникална композиция с технологията Wash Boosters, премахва упоритите петна и оставя в дрехите уникално усещане за свежест.

Дозировка: Изберете подходящата доза течен перилен препарат Скип в зависимост от твърдостта на водата, замърсеността и количеството на дрехите и указанията на производителите върху етикетите на дрехите. За нормално замърсени дрехи:  за 4-5кг и мека/средно твърда вода, използвайте 50мл Скип; за 6-8кг- използвайте 75мл от продукта и за 9+кг да се използват съответно 100мл от препарата. За силно замърсени дрехи и твърда вода- добавете 15мл Скип към съответната доза за мека вода и нормално замърсени дрехи. За ръчно пране разтворете 35мл Скип в 10л вода и изперете.

Употреба: Изберете програма без предпране. Поставете нужната доза от продукта в барабана на пералната машина заедно с дрехите (някъде в средата между дрехите) и стартирайте подходяща изпираща програма. Не слагайте мерителната капачка в сушилнята, тъй като съществува риск от стопяване на капачката поради високата температура в процеса на сушене. 

Внимание: Използвайте специализирани продукти за пране на вълнени, копринени и деликатни дрехи.

Продуктът SKIP Spring Fresh е внос от Гърция

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

SKIP Spring Fresh 1500мл за 30 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Skip Spring Fresh perilen preparat za 30 praneta
  • Наличност: В наличност
  • 13.20лв


Тагове: универсален перилен препарат, Skip, Скип, Unilver, Юниливър