• SANO Green Power Window and Glass Cleaner 750мл спрей

Sano Green Power Window and Glass cleaner - препарат за почистване на прозорци и стъкла с оцет. Мултифункционална течност, която почиства и придава блясък на прозорци, огледала, автомобилни стъкла, порцелан, керамика и др. Не оставя следи след употреба. Съдържа активни вещества от възобновяеми растителни източници. Одобрен със зелен етикет от Института по стандарт в Израел.

100% рециклируема опаковка.

Инструкции за употреба: Завъртете накрайника в положение ON. Напръскайте директно замърсената повърхност. Избършете със суха кърпа. След употреба завъртете дюзата в положение OFF. Винаги проверявайте съвместимостта чрез прилагане на малко количество препарат на скрито място.


Серията Green Power е разработена, за да предостави екологични и мощни почистващи продукти, така че да можете да почиствате без компромис и без да понижавате стандарта си за почистване. Всички почистващи препарати също съдържат активни вещества от естествен произход и са тествани в лаборатория, за да се докаже тяхната ефективност и резултат. Чисти, блестящи и хигиенични за безопасна употреба. Освен това продуктовата серия Green Power на Sano се продава на същата цена като подобни продукти на пазара, защото по-екологичното не е непременно по-скъпо.

За да получат зелен стандарт в областта на почистването, продуктите трябва да отговарят на ясни критерии, като: използване на възобновяеми ресурси, токсикологични изисквания, биоразградими материали и рециклируеми опаковки с намалено въздействие върху околната среда. Серията продукти Green Power притежава престижния зелен етикет от Института по стандартизация и Министерството на опазване на околната среда и отговаря на критериите, които определят годността за екологично чисти продукти.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

SANO Green Power Window and Glass Cleaner 750мл спрей

  • Производител: SANO
  • Код на продукта: Sano Green Power Window and Glass cleaner 750ml
  • Наличност: В наличност
  • 4.50лв


Тагове: стъкла, прозорци, огледала, Sano, Сано, екологичен препарат