• SIEBEN GENERATIONEN Allzweckreiniger 500мл спрей

За повече устойчивост в домакинството и за почистване от кухнята до банята без гузна съвест: Екологичният универсален почистващ препарат Sieben Generationen Allzweckreiniger впечатлява не само с мощната си почистваща сила, която ефективно премахва мазнините и мръсотията без белина и хлор, но и прави дома отново да заблести. В същото време почистващият продукт насърчава благосъстоянието на следващите седем поколения и планетата. Sieben Generationen Allzweckreiniger е БЕЗ аромат.

Универсалният почистващ препарат се основава на растителни съставки, които са органично разградими и не са тествани върху животни. Seven Generations също така избягва ненужните добавки като синтетични аромати или белина. Препаратът се състои от 86% растителни съставки, както и вода и минерали. Препаратът постига отлични резултати при почистване на различни повърхности. В допълнение, той не съдържа летливи органични съединения (VOC), синтетични аромати, хлор и белина. За да се сведе до минимум въздействието върху околната среда, опаковката е направена от 100% рециклирана пластмаса (без капачката) и сама по себе си подлежи на рециклиране.

Как се дозира Sieben Generationen Allzweckreiniger? Използването на универсалния почистващ препарат е супер лесно: за прецизно дозиране дръжте бутилката със спрей на 15 - 20 см от повърхността, напръскайте цялата повърхност, избършете, където е необходимо, след това изплакнете или избършете. Съвет: За по-упорити петна оставете почистващия препарат за 1 минута след напръскване и след това оставете и избършете, където е необходимо, след което изплакнете или избършете.

Във всичко, което Senen Generations прави, отбелязва последствията за следващите 7 поколения. Повече от 30 години компанията твърдо вярва: нейните ценности са също толкова важни, колкото продуктите, които произвежда и знае, че продуктите на растителна основа могат да осигурят желаната ефективност, както и да защитят нашата планета и нашето здраве. Ето защо всички почистващи продукти на Seven Generations носят екомаркировката на ЕС за естествени и ефективни продукти, както и печата Leaping Bunny за продукти без тестове върху животни и без животински съставки.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

SIEBEN GENERATIONEN Allzweckreiniger 500мл спрей

  • Производител: OEM
  • Код на продукта: Sieben Generationen Allzweckreiniger 500ml sprey
  • Наличност: В наличност
  • 3.60лв


Свързани продукти

SWEEP Supercleaner Препарат за общо почистване 950мл

SWEEP Supercleaner Препарат за общо почистване 950мл

Почистваща течност с общо приложение. Почиства бързо, икономично, ефективно. Използвайте препарата..

6.60лв

Тагове: екологичен препарат, Seventh Generation, Sieben Generationen, кухня, баня, всякакви непорести миещи се повърхности