• PERSIL non bio refill reuse Перилен препарат 1215мл за 45 пранета

Persil non bio - добре познатият препарат за машинно пране на бели и цветни дрехи сега в нова опаковка- метална бутилка за многократна употреба. Продуктите на Unilever се предлагат в контейнери от неръждаема стомана, които потребителите могат да използват повторно, за да намалят отпадъците. Персил нон био е нежен към кожата и може да се използва за пране на бебешки, детски дрешки, а също и за пране на дрехи на хора с чувствителна кожа.

Persil non bio суров към петната, нежен към кожата! Дерматологично тестван.

Persil non bio е с активни вещества/ агенти за отстраняване на петна на растителна основа.

Unilever изпробва модели за повторна употреба в световен мащаб като стъпка към намаляване наполовина на използването на пластмаси за еднократна употреба до 2025 г. Продукти от марки като Rexona, Persil и Alberto Balsam се предлагат на потребителите в опаковки за многократна употреба в различни супермаркети, докато перилните и почистващи препарати Cif вече се предлагат в концентрирани разтвори, които имат за цел да намалят ненужните отпадъци.

Дозировка: 1)Сипете Персил в отделението за перилен препарат на пералната машина или в дозираща капачка. За стандартно зареждане (4-5кг,) нормално замърсени дрехи и мека/ средно твърда вода се използват 27мл от препарата; за твърда вода, силно замърсени дрехи или 6+кг пране- сипете 40мл Персил.

2)При използване на дозираща капачка: капачката заедно с препарата се поставя в дъното на барабана върху дрехите и се стартира съответната програма. За по-упорити петна се препоръчва предварителното им третиране като се изсипе концентриран препарат върху петното и се разтърка.

Инструкции /грижа за тъканите/: •Винаги проверявайте етикетите на дрехите; •Перете тъмните (черните) дрехи отделно; •Винаги проверявайте устойчивостта на цветовете на дрехите при предварително третиране с чист (концентриран) препарат; •Не перете огнеупорни дрехи (материи) при  температури над 50°С; •Не използвайте препарата за пране на вълнени и копринени дрехи; •Не се препоръчва използването на специалната капачка в комбинирани машини (пералня + сушилня); •Юниливър препоръчва да се пере при ниски температури (напр. 30°С).


Внимание: Капачката на многократната бутилка НЕ е дозираща. НЕ плакнете празната бутилка за многократна употреба с вода.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PERSIL non bio refill reuse Перилен препарат 1215мл за 45 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Persil Non Bio Durt is Good refill reuse 1215ml
  • Наличност: В наличност
  • 18.00лв


Свързани продукти

PERSIL au savon de Marseille L'essentiel 2000мл за 40 пранета

PERSIL au savon de Marseille L'essentiel 2000мл за 40 пранета

Течен перилен препарат Persil au savon de Marseille L'Essentiel гарантира перфектна чистота и брилян..

14.50лв

PERSIL Colour Protect Перилен препарат 1539мл за 57 пранета

PERSIL Colour Protect Перилен препарат 1539мл за 57 пранета

Новият Persil Colour Protect - мощен, както винаги, но вече с грижа към околната среда и планетата. ..

24.00лв

SKIP Aloe Vera Перилен препарат 2500мл за 50 пранета

SKIP Aloe Vera Перилен препарат 2500мл за 50 пранета

Универсален течен перилен препарат с натурални съставки за всички видове перални машини и за ръчно..

16.00лв

Тагове: Персил, Persil, Unilever, Юниливър, препарат за хора с чуствителна кожа, универсален перилен препарат