• PERLANA Sport Перилен препарат 1500мл за 25 пранета

Специализиран препарат за пране на бели и цветни спортни и технически дрехи със спандекс или еластан. Поддържа влакната гладки и запазва формата на вашето спортно и техническо облекло. Усъвършенстваната формула за активна грижа осигурява хигиенично почистване, неутрализира неприятните миризми, придава дълготрайна свежест и защитава еластичността и формата на влакната и мембраните на спортните дрехи. Препаратът може да се използва при пране в температурен диапазон от 20 °C до 60 °C. Perlana Sport е идеален за цветни дрехи от памук, лен, вискоза, смесени и синтетични тъкани.

Начин на употреба: Препоръчителната доза се избира в зависимост от количеството пране, твърдостта на водата и замърсеността на дрехите. Дозата се изсипва в отделението за перилен препарат на пералната машина.

А)За машинно пране: 1)За 2,5кг слабо замърсени дрехи и мека/ средно твърда вода се използват 60мл Перлана; за нормално замърсени- 90мл и за силно замърсени- 120мл от препарата. 2)За 2,5кг слабо замърсени дрехи и твърда вода се използват 75мл Перлана; за нормално замърсени- 105мл и за силно замърсени- 135мл от препарата.

Б)За ръчно пране в 10л вода:  За 2,5кг слабо замърсени дрехи 45мл Перлана; за нормално замърсени- 60мл и за силно замърсени- 90мл от препарата.

Внимание: Винаги следвайте инструкциите за пране върху етикетите на дрехите.


1капачка = 110мл Perlana

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PERLANA Sport Перилен препарат 1500мл за 25 пранета

  • Производител: HENKEL
  • Код на продукта: Perlana Sport 1500ml
  • Наличност: В наличност
  • 8.50лв


Тагове: перилен препарат за спортни дрехи, Перлана, Perlana, Хенкел, Henkel