• Dr.Beckmann Farb und Schmutz Fanger цветоулавящи кърпички 44 броя

Предотвратява трансфер на цветовете от една дреха на друга, така че можете да перете смесено пране с увереност.

Разделянето на дрехите на бели и цветни при пране е лесно, но какво се случва, когато в една дреха има няколко цвята или картинка, райета или дори има смесено пране, но с различни цветове? Когато се перат дрехите, във водата се освобождават боя и мръсотия, които ако не се съберат, полепват обратно върху дрехите. Това рефлектира върху цветовете на дрехите, които се съсипват, губят блясък, а белия цвят от своя страна помътнява и посивява. Новите цветоулавящи кърпички на  Dr.Beckmann, със своята иновативна Микрофибърна технология, осигуряват най-добрата защита на цветовете на дрехите досега. Супер фините влакна осигуряват по-голяма площ, която да задържи отделените цветове, което от своя страна гарантира по-голяма защита, отколкото със стандартните цветоулавящи кърпички.

Инструкции за употреба: 1)Хвърлете 1 листче в дъното на барабана, след това заредете дрехите и перилния препарат; 2)Отделените цветове и мръсотия ще бъдат събрани и полепнали върху листчето по време на изпиращия цикъл (при всякакви температури); 3)Просто махнете листчето при приключване на прането и го изхвърлете.

ВАЖНО: Нови цветни дрехи първоначално трябва да се перат отделно, тъй като ефективността на продукта не може да се гарантира ако има по-засилено „пускане” на цветове. Винаги се съобразявайте с етикетите за грижа върху дрехите, както и с инструкциите на пералната машина. Не претоварвайте пералнята. За дрехи (най-вече памучни) с много ярки, наситени цветове или с неустойчиви такива трябва да се използват по 2 кърпички.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Dr.Beckmann Farb und Schmutz Fanger цветоулавящи кърпички 44 броя

  • Производител: Delta pronatura
  • Код на продукта: Dr.Beckmann Farb und Schmutz fanger 3in1 44 karpichki
  • Наличност: В наличност
  • 10.80лв


Свързани продукти

Dr.Beckmann Glo White Избелващо прахче 65g

Dr.Beckmann Glo White Избелващо прахче 65g

Прахче за избелване на дрехи. НЕ съдържа хлор /белина/  и е подходящо за всички дрехи. Елим..

1.20лв

Тагове: цветоулавящи кърпички, цветоулавящи листчета, Dr.Beckmann, Д-р Бекман