• OMO Color Перилен препарат 1950мл за 30 пранета

Omo Color предлага чистотата и жизнеността, които искате да видите в дрехите си. Omo Color, който показва превъзходна производителност дори при най-упоритите петна като кал, кафе, трева и дори петна от химикал, бързо премахва всички петна. За разлика от прахообразните препарати, специалният дизайн на опаковката на бутилките е много изгоден за потребителите. Течният препарат Omo Color с перфектна мощност за премахване на петна и освежаващ парфюм осигурява нежна грижа за цветните дрехи. Осигурява почистване без алергия към перилни препарати. • С течния препарат Omo Color, който е внимателно формулиран за цветни дрехи, вие получавате уникално почистване, а също така защитавате цветовете и текстурите на тъканите. • Течният препарат, който осигурява перфектно отстраняване на петна дори в кратка програма, се разтваря по-лесно във вода в сравнение с прахообразните препарати, като осигурява дълбоко почистване за кратко време. • Със своята капачка за отстраняване на петна, новият течен препарат Omo Color се бори с петната още по-добре, почиствайки прането перфектно. • В допълнение към функцията си за премахване на петна, течният препарат за пране Omo Color със своя свеж и чист аромат, който прониква и остава дни наред в дрехите, ви кара да чувствате качеството на Омо навсякъде. Всичко, което трябва да направите, е да изгладите дрехите, които обичате. • Omo Color е продукт, който привлича вниманието със своята надеждност в защитата на цветовете, като не само запазва интензивността и жизнеността на цветовете, но и предотвратява трансфера на цветове от една дреха на друга. Не ви оставя да се сблъсквате с проблема да перете дрехите си отделно.

Дозиравка: за 4,5кг сухо пране и нормално замърсени дрехи се използват 1 капачка от препарата, а за силно замърсени дрехи- 1½ капачки от продукта. /1 капачка = 65мл ОМО/

Полезна информация: Течният препарат Omo Color се поставя директно в барабана на машината при дрехите /с или без мерителната капачка/. Също така за по-добро отстраняване на упорити петна, продуктът може да се изсипе директно върху петното и след това дрехата да се сложи в пералнята. Капачката трябва да се извади, когато се използва сушилня или комбинирана пералня/ сушилня /за да се избегне стопяването на капачката вследствие на високата температура/. Този продукт е подходящ за машинно пране. Използвайте в отделението за перилен препарат на вашата машина, не използвайте в отделението за омекотител. Препоръчително е да следвате инструкциите за пране, посочени на етикетите на дрехите. Препоръчва се цветните и бели дрехи да се измиват отделно. НЕ се препоръчва за вълна, коприна и деликатни тъкани. Преди директно нанасяне, опитайте продукта върху невидима част от тъканта. Обновеният OMO Color ви помага да спестите време, електричество и пари, благодарение на ефективната си формула дори в кратки програми.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

OMO Color Перилен препарат 1950мл за 30 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Omo Color 1950ml
  • Наличност: В наличност
  • 14.30лв


Свързани продукти

CORAL Gold Sensation Colorwaschmittel 1100мл за 22 пранета

CORAL Gold Sensation Colorwaschmittel 1100мл за 22 пранета

Перилен препарат за цветни дрехи от колекцията  „Лимитирани аромати” /Limitierte Duftedit..

9.30лв

CHANTE CLAIR Lavatrice Bicarbonato 1500мл за 30 пранета

CHANTE CLAIR Lavatrice Bicarbonato 1500мл за 30 пранета

Chante Clair Lavatrice Bicarbonato – течен перилен препарат с бикарбонат, идеален за цялостно поч..

7.50лв

OMO Active Fresh Перилен препарат 1950мл за 30 пранета

OMO Active Fresh Перилен препарат 1950мл за 30 пранета

Omo Active Fresh – течен перилен препарат за пране на бели дрехи. Ефективно отстранява упорит..

14.30лв

SURF Color Перилен препарат 2.5л за 50 пранета

SURF Color Перилен препарат 2.5л за 50 пранета

Surf Color Tropical Lily and Ylang ylang with Essential oils - концентриран течен перилен препарат с..

13.50лв

OMO Tropical Lily and Ylang ylang Прах 2520г за 45 пранета

OMO Tropical Lily and Ylang ylang Прах 2520г за 45 пранета

Omo Tropical Lily and Ylang ylang - прах за машинно и ръчно пране на бели и цветни дрехи, предлагащ ..

12.90лв

OMO 2en1 Rose et Lilas Blanc капсули за 30 пранета

OMO 2en1 Rose et Lilas Blanc капсули за 30 пранета

Omo 2en1 Essences Naturelles Rose et Lilas blanc - универсални капсули за пране с етерични масла..

13.00лв

Тагове: перилен препарат за цветни дрехи, Omo, Unilever, Омо, Юниливър