• OMO Color Перилен препарат 1950мл за 30 пранета
Omo Color предлага чистотата и жизнеността, които искате да видите в дрехите си. Omo Color, който показва превъзходна производителност дори при най-упоритите петна като кал, кафе, трева и дори петна от химикал, бързо премахва всички петна. За разлика от прахообразните препарати, специалният дизайн на опаковката на бутилките е много изгоден за потребителите. Течният препарат Omo Color с перфектна мощност за премахване на петна и освежаващ парфюм осигурява нежна грижа за цветните дрехи. Осигурява почистване без алергия към перилни препарати. • С течния препарат Omo Color, който е внимателно формулиран за цветни дрехи, вие получавате уникално почистване, а също така защитавате цветовете и текстурите на тъканите. • Течният препарат, който осигурява перфектно отстраняване на петна дори в кратка програма, се разтваря по-лесно във вода в сравнение с прахообразните препарати, като осигурява дълбоко почистване за кратко време. • Със своята капачка за отстраняване на петна, новият течен препарат Omo Color се бори с петната още по-добре, почиствайки прането перфектно. • В допълнение към функцията си за премахване на петна, течният препарат за пране Omo Color със своя свеж и чист аромат, който прониква и остава дни наред в дрехите, ви кара да чувствате качеството на Омо навсякъде. Всичко, което трябва да направите, е да изгладите дрехите, които обичате. • Omo Color е продукт, който привлича вниманието със своята надеждност в защитата на цветовете, като не само запазва интензивността и жизнеността на цветовете, но и предотвратява трансфера на цветове от една дреха на друга. Не ви оставя да се сблъсквате с проблема да перете дрехите си отделно.

Дозиравка: за 4,5кг сухо пране и нормално замърсени дрехи се използват 1 капачка от препарата, а за силно замърсени дрехи- 1½ капачки от продукта. /1 капачка = 65мл ОМО/

Полезна информация: Течният препарат Omo Color се поставя директно в барабана на машината при дрехите /с или без мерителната капачка/. Също така за по-добро отстраняване на упорити петна, продуктът може да се изсипе директно върху петното и след това дрехата да се сложи в пералнята. Капачката трябва да се извади, когато се използва сушилня или комбинирана пералня/ сушилня /за да се избегне стопяването на капачката вследствие на високата температура/. Този продукт е подходящ за машинно пране. Използвайте в отделението за перилен препарат на вашата машина, не използвайте в отделението за омекотител. Препоръчително е да следвате инструкциите за пране, посочени на етикетите на дрехите. Препоръчва се цветните и бели дрехи да се измиват отделно. НЕ се препоръчва за вълна, коприна и деликатни тъкани. Преди директно нанасяне, опитайте продукта върху невидима част от тъканта. Обновеният OMO Color ви помага да спестите време, електричество и пари, благодарение на ефективната си формула дори в кратки програми.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

OMO Color Перилен препарат 1950мл за 30 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Omo Color 1950ml
  • Наличност: В наличност
  • 14.30лв


Свързани продукти

PERSIL Colour Protect Перилен препарат 1539мл за 57 пранета

PERSIL Colour Protect Перилен препарат 1539мл за 57 пранета

Новият Persil Colour Protect - мощен, както винаги, но вече с грижа към околната среда и планетата. ..

24.00лв

OMO Tropical Lily and Ylang ylang Прах 2520г за 45 пранета

OMO Tropical Lily and Ylang ylang Прах 2520г за 45 пранета

Omo Tropical Lily and Ylang ylang - прах за машинно и ръчно пране на бели и цветни дрехи, предлагащ ..

12.90лв

OMO Rose et Lilas Blanc Перилен препарат 1350мл за 27 пранета

OMO Rose et Lilas Blanc Перилен препарат 1350мл за 27 пранета

Omo Essences Naturelles Rose et Lilas blanc - универсален течен перилен препарат с етерични масл..

8.00лв

Тагове: перилен препарат за цветни дрехи, Omo, Unilever, Омо, Юниливър