• OMO Active Fresh Перилен препарат 1950мл за 30 пранета

Omo Active Fresh – течен перилен препарат за пране на бели дрехи. Ефективно отстранява упорити петна дори при кратки програми. Omo се откроява и със специалната си формула, която показва бърза и превъзходна производителност. Той прониква дълбоко в трудни и упорити петна и ги премахва без остатъци по дрехите. Специално разработената капачка може да бъде поставена в пералнята, позволявайки на ефективната формула за премахване на петна да проникне директно в прането. По този начин перилният препарат има положителен ефект върху петната много по-лесно и за кратко време, осигурявайки превъзходна защита на белите дрехи. Уникалният парфюм на течния препарат Omo Active Fresh, от друга страна, кара дрехите да миришат страхотно и ви кара да се чувствате едновременно чисти и свежи. С течен препарат Omo петната по белите дрехи вече не са кошмар. Дрехите ви се поддържат безупречни и чисти в продължение на много години.

Дозиравка: за 4,5кг сухо пране и нормално замърсени дрехи се използват 1 капачка от препарата, а за силно замърсени дрехи- 1½ капачки от продукта. /1 капачка = 65мл ОМО/

Полезна информация: Течният препарат Omo Active Fresh се поставя директно в барабана на машината при дрехите /с или без мерителната капачка/. Също така за по-добро отстраняване на упорити петна, продуктът може да се изсипе директно върху петното и след това дрехата да се сложи в пералнята. Капачката трябва да се извади, когато се използва сушилня или комбинирана пералня/ сушилня /за да се избегне стопяването на капачката вследствие на високата температура/. Този продукт е подходящ за машинно пране. Използвайте в отделението за перилен препарат на вашата машина, не използвайте в отделението за омекотител. Препоръчително е да следвате инструкциите за пране, посочени на етикетите на дрехите. Препоръчва се цветните и бели дрехи да се измиват отделно. НЕ се препоръчва за вълна, коприна и деликатни тъкани. Преди директно нанасяне, опитайте продукта върху невидима част от тъканта. Обновеният OMO Active Fresh ви помага да спестите време, електричество и пари, благодарение на ефективната си формула дори в кратки програми.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

OMO Active Fresh Перилен препарат 1950мл за 30 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Omo Active Fresh 1950ml
  • Наличност: В наличност
  • 14.30лв


Свързани продукти

CORAL Gold Sensation Colorwaschmittel 1100мл за 22 пранета

CORAL Gold Sensation Colorwaschmittel 1100мл за 22 пранета

Перилен препарат за цветни дрехи от колекцията  „Лимитирани аромати” /Limitierte Duftedit..

9.30лв

CHANTE CLAIR Lavatrice Bicarbonato 1500мл за 30 пранета

CHANTE CLAIR Lavatrice Bicarbonato 1500мл за 30 пранета

Chante Clair Lavatrice Bicarbonato – течен перилен препарат с бикарбонат, идеален за цялостно поч..

6.70лв 7.50лв

YUMOS Expert Pro-White Technology 1200мл за 50 пранета

YUMOS Expert Pro-White Technology 1200мл за 50 пранета

Yumos Pro-White Technology - концентриран омекотител с формула Expert White Protection, специално ра..

8.00лв

CORAL Optimal White Перилен препарат 1250мл за 26 пранета

CORAL Optimal White Перилен препарат 1250мл за 26 пранета

Течен перилен препарат за машинно и ръчно пране на бели дрехи. Осигурява безупречно почистване ..

10.00лв

Тагове: течен перилен препарат, за бяло, за бели дрехи, Omo, Unilever, Омо, Юниливър