• White Glo Coconut Oil Shine Паста за зъби 150г/ 120мл

Комплект от: Избелваща паста за зъби с натурално кокосово масло + Четка за зъби

White Glo Coconut Oil Shine – избелваща паста за зъби с освежаващ аромат на кокос и мента. Кокосовото масло традиционно се използва като цялостно лечение за хигиена на устната кухина. COCONUT OIL SHINE избелваща паста за зъби с натурално кокосово масло предлага лукса, който търсите в ежедневната грижа за устната кухина. С редовното използване на COCONUT OIL SHINE и благодарение на полезните свойства на кокосовото масло (Cocos Bucifera Oil) ще получите по-бели и блестящи зъби. Съставът му намалява плаката, предотвратява кариеса и подобрява хигиената на устната кухина, като ви дава освежаващ вкус на кокос и мента.

1)Четкайте добре за 3 минути с пастата за зъби White Glo Coconut Oil Shine.

2)Кокосовото масло се отделя от пастата за зъби и прониква през зъбите и венците.

3)Използвайте пастата за зъби ежедневно и открийте впечатляващите резултати във вашия външен вид и хигиена на устната кухина. Наслаждавайте се ежедневно на лукса, предлаган от избелващата паста за зъби White Glo Coconut Oil Shine с естествено кокосово масло. Използвайте холистичните енергийни свойства на кокосовото масло (Cocos Bucifera Oil) за най-добрата грижа за устната кухина. При редовна употреба ще получите по-бели и блестящи зъби. Съставът на пастата намалява плаката, предотвратява появата на кариеси и подобрява хигиената на устната кухина. Пастата за зъби White Glo не съдържа захар или корозивни вещества.

Пакетът включва още четка за зъби с избелващи и полиращи свойства, която е със специално проектирани почистващи влакна за да гарантира максимална ефективност в комбинация с пастата за зъби White Glo Coconut Oil Shine

Свързани продукти

White Glo Pure & Natural Паста за зъби

White Glo Pure & Natural Паста за зъби

ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ PURE & NATURAL : •В комплект с бамбукова четка за зъби; •Подходяща..

6.50лв

Тагове: Паста за зъби