• HERBAL ESSENCES pure Smooth Шампоан 400мл

Herbal Essences pure Golden Moringa Oil

Herbal Essences pure съдържа активни антиоксиданти, които помагат да се изчисти и защити косата. Шампоанът е с 0% парабени, 0% силикони, 0% оцветители и 0% глутен и представлява смес от антиоксиданти, алое и морски водорасли. Herbal Essences pure възвръща косата към живот. Шампоанът е с балансирано рН и е безопасен за боядисана коса. Маслото от златна моринга помага да се възстанови галдкостта на косата. Щедро приложете шампоана на мокра коса, масажирайте в образувалата се кремообразна пяна, след което изплакнете.

Накратко, всички шампоани от колекцията Herbal Essences pure са създадени да бъдат безопасни и ефективни. Всяка съставка се тества стриктно, за да сте сигурни, че е добре за Вас и за всички, които използват Herbal Essences. 90% естествено производни означава, че растителните материали, минералните материали и водата, всички от които претърпяват ограничена обработка, съставляват най-малко 90% от всяка pure формула. Смята се, че съставките са естествено производни ако се срещат в природата и са претърпели ограничена химическа или друга обработка, която ги изменя от естественото им състояние. Защо изобщо се налага обработка на естествените съставки? Природата е изпълнена с удивителни съставки, чиито ползи са в процес на откриване и проучване, но които също така използвани в суров вид не винаги са стабилни, ефективни и безопасни, както би ни се искало. Така че понякога се налага да се извършва ограничена обработка на съставките, за да се гарантира качеството на съставките и формулите. А защо формулата не е 100% естествено производна? Защото ефикасността и стабилността на формулата, както и текстурата и ароматът на продукта трябва да се гарантират с течение на времето. И така ето резултатът от съвместните действия на Майката природа и науката...Шампоанът  Herbal Essences pure - мощна комбинация от антиоксиданти, алое и морски водорасли, която помага да се съживи унищожената коса отвътре навън.

Шампоанът Herbal Essences pure е внос от Гърция. /Във Великобритания шампоанът се продава под името Herbal Essences bio:renew/

Свързани продукти

HERBAL ESSENCES Pure Volume Шампоан 400мл

HERBAL ESSENCES Pure Volume Шампоан 400мл

Herbal Essences Pure White Grapefruit and Mosa MintШампоан за обем с 0% оцветители и 0% глутен. Herb..

6.90лв

HERBAL ESSENCES pure Hydrate Шампоан 400мл

HERBAL ESSENCES pure Hydrate Шампоан 400мл

Herbal Essences pure Coconut Milk Хидратиращ шампоан с 0% оцветители и 0% глутен. Herbal Es..

6.90лв

TIMOTEI 2 en 1 Delicado Шампоан 400мл + 300мл

TIMOTEI 2 en 1 Delicado Шампоан 400мл + 300мл

Timotei – КРАСОТАТА БЕЗ ФАЛШ! Вашите коси трябва да бъдат едновременно деликатно измити и неоп..

9.90лв

TIMOTEI Pure Nutrition et Legerete Шампоан 400мл + 300мл

TIMOTEI Pure Nutrition et Legerete Шампоан 400мл + 300мл

Timotei – КРАСОТАТА БЕЗ ФАЛШ! Timotei Pure Nutrition et Legerete – шампоан за суха и тънка коса..

9.90лв

Тагове: шампоан за коса, Herbal Essences, Хербал Есенсис, Procter and Gable, Проктър и Гембъл