• FINISH Powerball Ultimate Allin1 Limone капсули 25 броя

Finish Powerball Ultimate Allin1 капсули за съдомиялни за усъвършенствано почистване и диамантен блясък на съдовете от първия път, при всяко измиване. Благодарение на усъвършенстваната си формула с технология Activelift, Ultimate All-in-1 таблетките са ефективни при премахване на всички видове остатъци, дори засъхнали петна до 24 часа, без необходимост от предварително измиване. Капсулите защитават и се грижат за съдовете, като поддържат блясъка им измиване след измиване.

ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИАЛНА МАШИНА за усъвършенствано почистване дори на засъхнали петна и диамантен блясък;

ЕФЕКТИВНИ СРЕЩУ СУХИ ПЕТНА, дори 24 часа по-късно благодарение на формулата си с Activelift технология;

ДИАМАНТЕН БЛЯСЪК - капсулите защитават и се грижат за съдовете, като поддържат блясъка им измиване след измиване

СПЕСТЯВАЙТЕ ВОДА С FINISH - благодарение на високата почистваща сила на капсулите Финиш не е необходимо да миете предварително съдовете, преди да ги поставите в миялната машина.


Инструкции за ползване: 1) Винаги използвайте със сухи ръце, за да избегнете навлизането на влага в опаковката, което може да причини залепване на капсулите. 2) Ultimate е опакован с биоразградим, 100% водоразтворим филм, който не изисква разопаковане и се разтваря напълно по време на измиване. Не пробивайте, късайте и режете фолиото преди употреба, за да избегнете разливане на продукта. 3) Поставете една таблетка в СУХО чекмедже за препарат. Стартирайте програмата, както обикновено. 4) Не поставяйте в кошницата за прибори, за да избегнете повлияване на работата или разтварянето на продукта. 5) Капсулите се слепват, когато са мокри. За да избегнете това, винаги използвайте със сухи ръце и съхранявайте в суха среда, като оригиналната опаковка.  Не ги разделяйте, ако са залепнали заедно. Възможно е да се поставят до две залепени капсули в дъното на машината. Винаги затваряйте опаковката след употреба. 6) Този продукт е проектиран да работи на еко цикъл, който спестява енергия и вода.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

FINISH Powerball Ultimate Allin1 Limone капсули 25 броя

  • Производител: RECKITT BENCKISER
  • Код на продукта: Finish Powerball Ultimate Allin1Limone 25 kapsuli
  • Наличност: В наличност
  • 13.00лв


Свързани продукти

FINISH Power Gel All in 1 Гел за миялни 600мл за 30 измивания

FINISH Power Gel All in 1 Гел за миялни 600мл за 30 измивания

Finish Power gel All in 1 - течен препарат за миялни машини, който съчетава почистващата ефективност..

10.30лв

FINISH Power Gel All in 1 Limone Гел за миялни 600мл за 30 измивания

FINISH Power Gel All in 1 Limone Гел за миялни 600мл за 30 измивания

Finish Power gel All in 1 Limone - течен препарат за миялни машини, който съчетава почистващата ефек..

10.90лв

Тагове: капсули за съдомиялни, препарати за съдове, препарати за миялни машини, Finish, Финиш, Reckitt Benckiser, Рекит Бенкизер