Finish Powerball Quantum Ultimate - най-новата и най-бързо разтваряща се трикамерна таблетка за миялна машина, която може да почиства, обезмаслява и да придава блясък. В едната камера има ПРАХ с предварително изплакващо действие и почистваща сила, която разгражда засъхналата храна. Във втората камера има ГЕЛ, който мощно премахва мазнините и се справя дори и с най-упоритите замърсявания. Третата камера представлява течно топче /Powerball/, което осигурява допълнителен блясък. Отделните камери са без фосфати и с интегрирана система за предпазване на стъклото, изплакваща течност, сол и действие при ниски температури.

С Finish Powerball Quantum Ultimate All in 1 получавате изключителен блясък и изключителна чистота от първия път, всеки път, когато миете! Новата технология ACTIVBLU повишава почистващата сила на Finish Quantum Ultimate. Най-добрата производителност на Финиш с 15% по-малко химически съединения в сравнение с класическите компактни капсули на прах Finish /средно спрямо Finish Power All in 1/. Капсули със 100% водоразтворим филм, без индивидуална опаковка.

Ползи:

Изключителна чистота - Премахва упорити петна по-стари от 24 часа.

Блясък - Блестящи съдове като краен резултат.

Грижа и защита - Защита на стъкло и сребърни прибори.

Подходящ за кратки цикли - Бързо разтваряне на капсулата.

Инструкции за ползване: 1) Винаги използвайте със сухи ръце, за да избегнете навлизането на влага в опаковката, което може да причини залепване на капсулите. 2) Ultimate е опакован с биоразградим, 100% водоразтворим филм, който не изисква разопаковане и се разтваря напълно по време на измиване. Не пробивайте, късайте и режете фолиото преди употреба, за да избегнете разливане на продукта. 3) Поставете една таблетка в СУХО чекмедже за препарат, за да предотвратите активиране на капсулата преди началото на предпрането. Стартирайте програмата както обикновено. 4) Не поставяйте в кошницата за прибори, за да избегнете повлияване на работата или разтварянето на продукта. 5) Капсулите се слепват, когато са мокри. За да избегнете това, винаги използвайте със сухи ръце и съхранявайте в суха среда, като оригиналната опаковка.  Не ги разделяйте, ако са залепнали заедно. Възможно е да се поставят до две залепени капсули в дъното на машината. Винаги затваряйте опаковката след употреба. 6) Този продукт е проектиран да работи на еко цикъл, който спестява енергия и вода.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

FINISH Powerball Quantum Ultimate таблетки 50 броя

  • Производител: RECKITT BENCKISER
  • Код на продукта: Finish Powerball Quantum Ultimate 50 tabs avec activblu
  • Наличност: В наличност
  • 21.50лв


Свързани продукти

FINISH All in 1 Max Гел за миялни 700мл за 35 измивания

FINISH All in 1 Max Гел за миялни 700мл за 35 измивания

Просто се насладете на перфектна чистотата  с Finish gel всичко в 1. Мощен почистващ препарат, ..

10.50лв

FINISH Powerball Quantum Ultimate таблетки 30 броя

FINISH Powerball Quantum Ultimate таблетки 30 броя

Finish Powerball Quantum Ultimate Lemon Sparkle - най-новата и най-бързо разтваряща се трикамерна та..

12.70лв

Тагове: капсули за съдомиялни, препарати за съдове, препарати за миялни машини, Finish, Финиш, Reckitt Benckiser, Рекит Бенкизер