• FAIRY Original All in One Lemon 40 капсули за съдомиялна

Fairy Original All in One con Profumo di Limone - капсули за миялна машина, които почистват в дълбочина и най-упоритите замърсявания. Отстраняват упорити петна. Fairy Original All in One притежават функция блясък “ и функция сол “. Не оставят отпадъчен продукт. Предотвратяват образуването на котлен камък.

FAIRY Original All in 1 комбинират течност и прах в една капсула като отстраняват от съдовете и най-упоритите замърсявания (дори мазнини, полепнали по съдовете от предния ден). Капсулите на FAIRY се разтварят много по-бързо от обикновените твърдо пресовани таблетки и започват да действат мигновено за брилянтно и безупречно „всичко в едно“ почистване.

Капсулите за измиване на съдове на FAIRY Original All in One /всичко в едно/ притежават: Невероятна почистваща сила още от първото измиване; Технология против непрозрачност; Без необходимост от предварително измиване; Оптимални резултати дори при екологични цикли. Фабриката на Fairy работи със 100% електроенергия, закупена от възобновяеми източници.

За най-добри резултати използвайте чекмеджето за препарат. Ако отделението за измиващ препарат е твърде малко, капсулата се поставя директно в кошницата за прибори и се избира програма без предварително измиване. Функцията *Сол* на Fairy е напълно ефективна с вода с ниска, средна и висока твърдост до 37°f. Съдомиялната трябва да работи перфектно, дори ако индикаторът за препарат за изплакване и/или сол свети. За изключително твърда вода над 37°f ТРЯБВА да се използва сол.

Съвети: Избягвайте среброто да влиза в контакт с неръждаема стомана. Не мийте антични или ръчно рисувани съдове от порцелан или оловен кристал в съдомиялна. 


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

FAIRY Original All in One Lemon 40 капсули за съдомиялна

  • Производител: Procter&Gamble
  • Код на продукта: FAIRY Original All in One con Profumo di Limone 40 caps
  • Наличност: В наличност
  • 15.00лв


Свързани продукти

FAIRY Platinum Gel All in One 650мл Гел за съдомиялни за 32 измивания

FAIRY Platinum Gel All in One 650мл Гел за съдомиялни за 32 измивания

За да оставите съдовете чисти, опитайте Fairy Platinum Gel All in One. Гелът за съдомиялни Fairy Pla..

9.80лв

Тагове: капсули за съдомиялни, препарати за съдове, препарати за миялни машини, Fairy, Феъри, Procter&Gamble, P&G, Проктър и Гембъл