• DUAL POWER Greenlife Lavatrice Ecologico Перилен препарат 2л за 40 пранета
Dual Power Greenlife Lavatrice Ecologico - Концентриран екологичен течен препарат за ръчно и машинно пране. Неговата екологична формула се основава на използването на повърхностноактивни вещества от естествен и растителен произход, намалявайки употребата на оцветители, фосфонати и кожни алергени. Премахва петна, като същевременно щади влакната. Ефективен и при студени програми. В края на прането дрехите са винаги приятно ароматизирани.

Екологичният перилен препарат Dual Power Greenlife Lavatrice Ecologico е:

- ECOLABEL сертифициран продукт;

- С ХИПОАЛЕРГЕННА формула;

- Напълно БИОРАЗГРАДИМ;

- Със суровини от растителен произход

- Е БЕЗ микропластмаса*.


Разделете прането според степента на замърсяване и вида на тъканта. Напълнете пералнята с пълен товар или изберете опцията за половин товар. Не предозирайте. ТРУДНИ ПЕТНА: изсипете и втрийте продукта директно върху петното, продължете с нормално ръчно или машинно пране.
Дозата се определя в зависимост от степента на замърсеност на дрехите и твърдостта на водата, както следва:

За мека/ средно твърда вода и 4-5кг нормално замърсени дрехи се препоръчват 50мл Dual Power, а за силно замърсени - 80мл от препарата.

За мека/ средно твърда вода и 6-8кг нормално замърсени дрехи се препоръчват 75мл Dual Power, а за силно замърсени - 100мл от препарата.

За твърда вода и 4-5кг нормално замърсени дрехи се препоръчват 80мл Dual Power, а за силно замърсени - 100мл от препарата.

За твърда вода и 6-8кг нормално замърсени дрехи се препоръчват 100мл Dual Power, а за силно замърсени - 150мл от препарата.

За ръчно пране 50мл Dual Power се разтварят в 10л вода.

Полезни съвети: За предпочитане е прането на дрехите наопаки. Сушете дрехите си за предпочитане на сянка. Винаги следвайте инструкциите за пране на етикета. За по-добри резултати се препоръчва дозата с перилния препарат да се сложи директно в барабана на пералната машина.

1 капачка = 50 мл Dual Power.


Dual Power Greenlife Lavatrice Ecologico НЕ съдържа микропластмаси!

Микропластмасите са пластмасови частици с диаметър или дължина под 5 милиметра. Първичните се определят като тези, умишлено добавени към перилни препарати или козметика за функционални или естетически цели, а вторичните са тези, които са резултат от разграждането на по-големи пластмасови предмети. Микропластмасите замърсяват околната среда и поради малкия си размер могат да навлязат в хранителната верига и да създадат проблеми с натрупването и интоксикацията в живите организми

Dual Power Greenlife Lavatrice Ecologico е произведен в Италия.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

DUAL POWER Greenlife Lavatrice Ecologico Перилен препарат 2л за 40 пранета

  • Производител: ITALCHIMICA S.R.L.
  • Код на продукта: Dual Power Greenlife Lavatrice Ecologico 2000ml
  • Наличност: В наличност
  • 16.00лв


Тагове: универсален перилен препарат, екологичен препарат, препарат за хора с чувствителна кожа, Dual Power, Дуъл Пауър