• Dr.Beckmann Farb und Schmutz многократна цветоулавяща кърпа

Dr.Beckmann Farb & Schmutz – цветоулавяща кърпа за многократна употреба /до 30 изпирания/, изключително практична и екологична. Изключително голяма и абсорбираща. Предпазва дрехите от обезцветяване - за безгрижно пране; Осигурява дълготрайна защита на дрехите от обезцветяване.


Многократната кърпа на Dr.Beckmann за улавяне на за боя и мръсотия предлага много предимства: ●Защита от обезцветяване; ●Запазване на цвета; ●Едновременно изпиране на различни цветове без сортиране на дрехите: Вече можете лесно да изперете заедно различни цветове- дори цветни, тъмни и бели. Това също така означава по-малко натоварване на пералните машини, което спестява време, енергия и вода. Специалната обемна хавлиена кърпа за многократна употреба осигурява надеждно усвояване на цветовете. Изработена е от 100% памук и е практична и екологична.


Начин на употреба: 1)Напълнете пералната машина и дозирайте перилния препарат, както обикновено. 2)Поставете кърпата в барабана и стартирайте желаната програма за пране. 3)Извадете кърпата, оставете я да изсъхне или я използвайте отново за следващото пране, още докато е мокра.


Полезни съвети: Спазвайте етикетите за грижа върху текстила. Винаги перете ново цветно пране отделно първите 2-3 пъти. След няколко измивания платът на кърпата става все по-сив или по-тъмен. Това обаче не влияе върху способността му да абсорбира частици боя и мръсотия. Кърпата може да се използва веднага за следващото пране, още докато е мокра.


Внимание: При голямо количество силно пускащ текстил не може да се гарантира пълно абсорбиране на цвета от кърпите. Не препълвайте пералната машина, тъй като това ограничава работата на многократната цветоулавяща кърпа на Dr. Beckmann.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Dr.Beckmann Farb und Schmutz многократна цветоулавяща кърпа

  • Производител: Delta pronatura
  • Код на продукта: Dr.Beckmann Farb und Schmutz fanger 22 karpichki
  • Наличност: В наличност
  • 7.20лв


Свързани продукти

Dr.Beckmann Farb und Faser Refresh 2in1 Кърпички за тъмно пране 6 броя

Dr.Beckmann Farb und Faser Refresh 2in1 Кърпички за тъмно пране 6 броя

Dr.Beckmann Farb und Faser Refresh 2in1 - Кърпички за тъмно пране и освежаване на влакната /6 бро..

6.40лв

Тагове: цветоулавящи кърпички, цветоулавящи листчета, Dr.Beckmann, Д-р Бекман