• Dr.Beckmann Kurzwasch Booster бустер за пране 500мл

Dr.Beckmann Kurzwasch Booster - добавка, която засилва ефективността на перилния препарат при пране на кратки програми и ниски температури (20 °C), като защитава цветовете и тъканите. Осигурява цялостно почистване на нормално и силно замърсено пране. Формула с експресно двойно действие: бързодействащите повърхностноактивни вещества и абсорбатори на миризми действат за кратко време. Формулата с двойно действие премахва неприятните миризми и петна от детска храна, трева, грим, сок от касис и др.

Кратките програми за пране на пералните машини спестяват ценно време в ежедневието и следователно стават все по-популярни. Ако текстилните изделия са само леко замърсени или не са били носени много често, биха могли да се изперат на бърз цикъл с доста добри резултати. Положението е различно при пране с нормално замърсяване, видими петна и неприятни миризми. Тук човек се съмнява дали дрехите наистина ще се изчистят за кратко време и при ниски температури. Новият Dr. Beckmann Kurzwasch Booster е специално разработен усилвател за пране, чиято задача е да повиши ефективността на перилния препарат и така дори нормално замърсените текстилни изделия са чисти в кратки и студени цикли на пране.

Инструкции за употреба: 1)Изсипете 35мл (1 капачка) от добавката към перилния препарат в отделението за перилен препарат на пералната машина. Ако използвате прах за пране, изсипете добавката директно в барабана на пералната машина. Подходящ за всички видове миещи се текстилни материи. Нежен към цветовете и материите.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Dr.Beckmann Kurzwasch Booster бустер за пране 500мл

  • Производител: Delta pronatura
  • Код на продукта: Dr.Beckmann Kurzwasch Booster 500ml
  • Наличност: В наличност
  • 8.40лв


Свързани продукти

VANISH Poudre Detachante 300г прах за отстраняване на петна

VANISH Poudre Detachante 300г прах за отстраняване на петна

Vanish Poudre Detachante - препарат за отстраняване на упорити петна върху бели и цветни тъкани. Нов..

4.30лв

VANISH Oxi Action 2en1 250г прах за отстраняване на петна

VANISH Oxi Action 2en1 250г прах за отстраняване на петна

Vanish Oxi Action 2en1 Detachant + Anti-Decoloration - препарат 2в1 за отстраняване на упорити петна..

4.20лв

Тагове: различни видове петна от тъкани, неприятни миризми, петна от всякакви материи, за бели и цветни тъкани, Dr.Beckmann, Др Бекман