• DASH Power pods Tecnologia Colori Brillanti e Fibre капсули за 35 пранета

Dash Power Pods Tecnologia Colori Brillanti e Fibre гел капсули са усъвършенствано решение за постигане на идеална чистота и свежест на вашето пране. Всяка капсула съчетава най-новите технологии, за да гарантира висока степен на ефективност в един продукт:

1)Отстранява петна; 2)Гарантира хигиенично почистване; 3)Грижи се за тъканите; 4)Придава дълготраен, свеж аромат на дрехите; 5)Осигурява 100% DASH ефективност дори и при ниски температури и кратки цикли.

Dash Power pods със специалната формула "Color and Fiber Saver", представляват идеалното решение за поддържане на живостта на цветовете и мекотата на вашите дрехи. Тези усъвършенствани капсули предлагат дълбоко почистване, като същевременно защитават деликатните тъкани.

Формула за запазване на цвета и влакната: Иновативната формула на Dash Power Pods е предназначена да предпази живите цветове на вашите дрехи и да запази мекотата на влакната, дори след многобройни пранета.

Удобен формат на капсули: капсулите са прецизно дозирани, което опростява процеса на пране. Просто поставете капсулата директно в барабана на пералнята заедно с дрехите, за да осигурите безупречно почистване и максимална защита.

Съвместимост с пералня: Dash Power Pods са подходящи за използване в пералня, както при ниски, така и при високи температури. Идеални са за деликатни дрехи, синтетични тъкани и цветни дрехи.

Защита на влакната: Благодарение на формулата "Color and Fiber Saver", капсулите помагат да се запази структурата на влакната, като се избягва повреда по време на пране.

100% DASH POWER: Dash Power Pods Bright Color и Fiber Technology предпазват цветовете и подмладяват влакната на вашите дрехи

ЕФЕКТИВНОСТ ПРИ НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ И ПРИ КРАТКИ ЦИКЛИ: Капсулите Dash Power Pods са ефективни и при ниски температури и при кратки цикли

СЪС СВЕЖ АРОМАТ: Dash Power Pods оставят дрехите ви да миришат на свежест

100% ВОДОРАЗТВОРИМ ФИЛМ: Капсулите Dash Power Pods имат 100% водоразтворим филм 

Dash Power pods във формат с 35 пранета "Color and Fibre-Saving" предлагат перфектната комбинация от ефективно почистване и защита на тъканите. Със специалната формула, тези каспули са идеални за тези, които искат да запазят целостта на дрехите си във времето. Изберете Dash Pods Power, за да третирате дрехите си нежно, като същевременно запазите свежестта и чистотата, които очаквате от качествен перилен препарат.


Капсулата Даш 100% водоразтворима. С 80% органични, биоразградими съставки. Произведени със 100% електрическа енергия от възобновяеми източници с нулеви производствени отпадъци в депото.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

DASH Power pods Tecnologia Colori Brillanti e Fibre капсули за 35 пранета

  • Производител: Procter&Gamble
  • Код на продукта: Dash Power Pods Tecnologia Colori Brillanti e Fibre 35 kapsuli
  • Наличност: В наличност
  • 24.80лв


Свързани продукти

ARIEL pods + Frescor Sensaciones Капсули за 40 пранета

ARIEL pods + Frescor Sensaciones Капсули за 40 пранета

Открийте универсалните капсули за пране Ariel All In One pods + Frescor Sensaciones /свежи усещани..

27.80лв

ARIEL All in 1 pods Colour Protect Professional use Капсули за 60 пранета

ARIEL All in 1 pods Colour Protect Professional use Капсули за 60 пранета

Ariel All in 1 pods Colour Protect Professional use - капсули за машинно пране на цветни дрехи. Преп..

35.00лв

Тагове: перилен препарат за цветни дрехи, Даш, DASH, Procter&Gamble, Проктър и Гембъл