Новият специализиран течен препарат за машинно и ръчно пране на бели дрехи. Coccolino Care измива ефективно, грижи се за белите ви дрехи и ги предпазва. Благодарение на уникалната технология Care Serum, той прониква дълбоко във влакната на дрехата, спомагайки за укрепване на текстурата им и възстановяване на първоначалната им еластичност, правейки тъканта по-малко нагъната и по-лесна за гладене. Освен това озарява бялото, прави го искрящо и го предпазва от пожълтяване и посивяване! За оптимална грижа за вашето пране и още по-ароматно изживяване, комбинирайте с омекотители за тъкани Coccolino!

Подходящата доза за пране се избира в зависимост от твърдостта на водата, замърсеността и количеството на дрехите и указанията на производителите върху етикетите на дрехите.  

Дозировка: 1)За 2-3кг слабо замърсени дрехи: за мека вода, използвайте 40мл Коколино; за средно твърда вода – 50мл и за твърда вода използвайте 60мл от препарата. 2) За 2-3кг нормално замърсени дрехи: за мека вода, използвайте 40мл Коколино; за средно твърда вода – 55мл и за твърда вода използвайте 70мл от препарата.

За ръчно пране разтворете 35мл Coccolino Care в 10л вода и изперете.

Избира се подходяща изпираща програма БЕЗ предпране. • Coccolino Care НЕ е подходящ за пране на вълна и коприна. Винаги следвайте инструкциите на производителите върху етикетите на дрехите.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

COCCOLINO Care White Перилен препарат 1120мл за 28 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Coccolino Care White 1120ml
  • Наличност: В наличност
  • 8.50лв


Възможни варианти


Тагове: перилен препарат за бели дрехи, за бели дрехи, Коколино, Coccolino, Unilever, Юниливър