Изчерпано
  • OMO White Orchid Течен перилен препарат 1650мл за 30 пранета

OMO White Orchid /Омо Бяла орхидея/ ви дава искряща чистота заедно с уникална експлозия от аромат, който съживява сетивата. Всяка доза осигурява изключителна чистота, докато обогатените с етерични масла аромати, които съдържа, са специално подбрани, за да ви предложат свежест, която продължава през целия ден. 30% повече аромат на мл продукт в сравнение с предишния състав с етерични масла. Ефективен при 99 обичайни петна. /Лабораторна оценка на общата му ефикасност е извършена при 40°C върху 99 петна. Ефективността варира в зависимост от вида на петното./ Течният перилен препарат на Omo с аромат на бяла орхидея, омекотява влакната на дрехите и не оставя следи. Използва се за мазни петна като масло, храна. Може да се прилага локално, директно върху петната преди пране. Намокрете плата, налейте малко количество течност върху петното, оставете го, докато омекне, след което поставете дрехата в пералнята.

Инструкции за употреба: Изберете нужната програма за пране в зависимост от Вашата пералня, твърдостта на водата във Вашия регион, замърсеността на дрехите и указанията от производителите върху етикетите на дрехи. За по-добри резултати поставете препарата с дозиращата капачка директно в барабана на пералнята.

Дозировка: За 4-5кг, слабо замърсени дрехи и мека/ средно твърда вода се използват 45мл Омо, за нормално замърсени дрехи - 55мл и за силно замърсени дрехи, съответно 75мл от препарата.  За 6-8кг пране се добавят по 25мл от препарата към съответната препоръчителна доза за 4-5кг. 25мл Омо се добавят и при пране в твърда вода. За ръчно пране разтворете 40 мл перилен препарат в 5 л вода.

Грижа за дрехите: Първо проверете инструкциите за грижа върху етикетите. Перете тъмните цветове отделно. Проверете устойчивостта на цвета преди предварителната обработка с течността. Не перете огнеупорни тъкани при температури над 50°C. За силно замърсени дрехи перете при високи температури. При пране на ниски температури не използвайте програма за деликатни дрехи за по-добри резултати.

Универсален течен перилен препарат, подходящ за всички видове перални машини и за ръчно пране. С постепенно освобождаване на аромата.
Неподходящ за пране на вълнени и копринени дрехи.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

OMO White Orchid Течен перилен препарат 1650мл за 30 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: OMO White Orchid 1650ml
  • Наличност: Чака доставка
  • 10.80лв


Свързани продукти

ROBIJN Wasmiddel Stralend wit Перилен препарат 1000мл за 20 пранета

ROBIJN Wasmiddel Stralend wit Перилен препарат 1000мл за 20 пранета

Течният перилен препарат Robijn Stralend wit с подобрители на бялото е специално разработен за ..

10.00лв

Тагове: универсален перилен препарат, Omo, Омо, Unilever, Юниливър