• CHANTE CLAIR Vert Capi delicati Bebe 750мл за 15 пранета

ChanteClair Vert capi delicati Bebe alla mandorla Igienizzante - екологичен перилен препарат с бадем за деликатни бебешки дрехи, идеален за ръчно и машинно пране на дрехите на най-малките. Почиства и дезинфекцира, оставяйки деликатен аромат върху прането. Препаратът е подходящ за всички видове тъкани. Идеален за почистване на гащеризони, лигавници и бельо на най-малките. За да почистите ръчно бебешките дрешки, добавете 50 мл от екотергента Vert в хладка вода. Оставете дрехите да се накиснат и изплакнете за безупречно почистване. За пране в перална машина, добавете ChanteClair Vert в отделението за перилен препарат и продължете с цикъл на пране за деликатни тъкани.

Vert обединява гама екологични препарати за пране и за почистване на дома, създадени благодарение на опита на ChanteClair за перфектно съчетаване на мощна почистваща сила с грижа за кожата и околната среда.

Екологичните препарати Vert на ChanteClair са получили сертификат, който гарантира качеството на продуктите, достоверността на екологичните характеристики, описани на етикета и реализацията чрез производствени цикли, които зачитат околната среда.

Екологичните препарати ChanteClair Vert: 1)НЕ са тествани върху животни; 2)Никел, живак, олово, кобалт, хром - тествани; 3)Са с повърхностно активни вещества от възобновяеми и устойчиви източници /ПАВ в препаратите са лесно, бързо и напълно биоразградими/ ; 4)С дерматологично тествана и хипоалергична формула; 5)Са с аромати с намалено съдържание на алергени; 6)Са с гарантирана ефикасност; 7)Опаковката е 100% рециклируема. 

Препоръчителни дози: За 2,5кг пране, мека вода и слабо замърсени дрехи се използват 35 мл, а за нормално замърсени дрехи- 55мл от препарата. За средно твърда вода се добавят 15мл препарат, а за много твърда- 30мл препарат към препоръчителната доза за мека вода. 

За ръчно пране разтворете същата дозировка от препарата в 10л вода за 2,5кг пране.


 

1 капачка = 30мл  CHANTE CLAIR

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

CHANTE CLAIR Vert Capi delicati Bebe 750мл за 15 пранета

  • Производител: Real Chimica Srl
  • Код на продукта: Chante Clair Vert Capi delicati Bebe alla Mandorla 750ml
  • Наличност: В наличност
  • 5.70лв


Свързани продукти

SANO Maxima Sensitive Перилен препарат гел 4000мл за 60 пранета

SANO Maxima Sensitive Перилен препарат гел 4000мл за 60 пранета

Сано Максима гел концентрат - подходящ за ръчно и машинно пране, за всички перални машини и всички в..

31.00лв

CHANTE CLAIR Lavatrice Marsiglia 1500мл за 30 пранета

CHANTE CLAIR Lavatrice Marsiglia 1500мл за 30 пранета

Течният перилен препарат CHANTE CLAIR със своя класически аромат на марсилски сапун, ефикасно изп..

8.40лв

CHANTE CLAIR Vert Ecodetergente Lavatrice 1071мл за 21 пранета

CHANTE CLAIR Vert Ecodetergente Lavatrice 1071мл за 21 пранета

Хипоалергичен течен перилен препарат БЕЗ оцветители и консерванти, идеален за пране на дрехи на хор..

8.90лв

Тагове: универсален перилен препарат, за деликатни дрехи, екологичен препарат, препарат за хора с чувствителна кожа, ChanteClair, Шантклер