• CALGON Gel Hygiene+ 750мл

Calgon Gel Hygine+ е високо ефективен гел за почистване на перални машини и първият продукт Калгон, който осигурява оптимална защита срещу котлен камък. Калгон запазва също хигиената на пералната машина, гарантирайки безупречни резултати от прането. Този продукт поддържа работоспособността на пералнята, благодарение на своето анти-варовиково действие и като допълнение унищожава 99,9% от бактериите. Калгон защитава всички важни части на пералнята срещу повреди, причинени от появата на котлен камък. Освен това по-малко котлен камък означава по-малка консумация на енергия. Използването на Калгон във всяко пране предотвратява отлагането на котлен камък върху пералната машина. Освен това Калгон спомага за елиминиране отлаганията и мръсотията, които са причина за поява на лоши миризми в пералнята и по този предпазва машината чиста и без миризми. И в крайна сметка Калгон оптимизира действието на перилния препарат, като предотвратява фиксирането на варовика от твърдата вода върху нишките и влакната на тъканите и дрехите.

Комбинирайки в едно антибактериални съставки и компоненти за отстраняване на котлен камък, Калгон гел осигурява ненадмината защита на пералната машина. Нещо повече Калгон гел елиминира 99,9% от бактериите (Биоцидното действие се осъществява за 60 минути при 40° C).  Калгон гел има неутрализиращ ефект на защита на всички важни части на пералната машина. И така използването на Калгон гел: 1)Осигурява всекидневна защита на пералнята; 2)Унищожава 99,9% от бактериите; 3)Има биоциден ефект.

Начин на употреба: Използвайте Калгон гел поне веднъж в месеца. Разтворете: За умерено твърда или твърда вода - 1 пълна капачка; За много твърда вода - 1 и 2/3 капачки; За осъществяване на биоцидно действие - 2 пълни капачки за 1 изпиращ 60-минутен цикъл при температура 40°C  БЕЗ пране/дрехи 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

CALGON Gel Hygiene+ 750мл

  • Производител: RECKITT BENCKISER
  • Код на продукта: Calgon Hygiene Plus 750ml
  • Наличност: В наличност
  • 9.50лв


Свързани продукти

Sano Anti Kalk 700ml

Sano Anti Kalk 700ml

Сано Анти калк отстранява с лекота котлен камък от електрически чайници, кафеварки, кафе машини и др..

4.40лв

CHANTE CLAIR NoCal Gel 3in1 750мл

CHANTE CLAIR NoCal Gel 3in1 750мл

Chante Clair NoCal Gel Anticalcare 3in1 - 3в1 препарат за почистване на перални машини от котлен кам..

8.40лв

Тагове: перални машини, RECKITT BENCKISER, Calgon, Калгон, котлен камък, Рекит Бенкизер, бактерии