Препарат с неутрално рН, идеален за деликатни повърхности като паркет и мрамор. Изпарява се бързо и по този начин предотвратява повреждането на деликатните повърхности от влагата и осигурява брилянтно почистване на третираните повърхности без необходимост от последващо изплакване. Благодарение на своята иновативна формула с ефект *Ремонт*, Бреф Brillante Superfici Pregiate почиства нежно докато постепенно *поправя* малки драскотини и ожулвания, които сякаш замазват плочиците (подовата настилка) и отнемат блясъка. Бреф Brillante Superfici Pregiate придава нов блясък на третираните повърхности като ги прави 100% по-блестящи още от първото прилагане на продукта (сравнено с разрушена повърхност, която не е била предварително третирана с препарата). Бреф Brillante Superfici Pregiate се препоръчва за: паркет, мрамор, гранит, други естествени камъни (само ако са обработени), керамика и ламинат. Продуктът е предназначен за твърди повърхности.

Внимание: Дървото, както и всички естествени камъни (ако не са третирани) не са повърхности, подходящи за миене. Боядисани повърхности следва да се третират само с разреден препарат. Преди да използвате продукта, тествайте върху малка, невидима повърхност.

Начин на употреба: Разтворен /разреден/: Разтворете 2 капачки Бреф в 8л вода. Почистете както обикновено с изстискан парцал. При наличие на упорити петна, сипете от препарата директно върху влажна кърпа и изтъркайте нежно.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

BREF Brillante Superfici Pregiate 1250мл_Препарат за паркет

  • Производител: HENKEL
  • Код на продукта: Bref Brillante Superfici Pregiate 1250ml
  • Наличност: В наличност
  • 6.00лв


Свързани продукти

MEDIX Parquet&Laminate 1.4л

MEDIX Parquet&Laminate 1.4л

Препарат за почистване на паркет и ламинат. Новият Medix Parquet&Laminate за лакирани дървени по..

4.70лв

STARDROPS Laminate Wood Floor cleaner 1l

STARDROPS Laminate Wood Floor cleaner 1l

Препарат за безупречно почистване на запечатани дървени подови настилки и ламинат С аромат на порток..

3.90лв

Тагове: почистващ препарат, паркет, ламинат, мрамор, гранит, керамика, Bref, Бреф, Henkel, Хенкел