• BIOFORM Plus Detersivo Lavatrice Igienizzante 1625мл за 30 пранета

BioForm Plus Detersivo Lavatrice Igienizzante - съюзник в ежедневната борба с трудните за премахване мръсотия и лоши миризми. Биоформ е дезинфекциращ течен перилен препарат и има само една мисия: да ви гарантира дълбоко почистване всеки ден благодарение на дезинфекциращите формули, способни да премахнат микробите и бактериите, които са основната причина за лошите миризми.


Дерматологично тестван.


Дозировка: Препоръчителната доза се избира в зависимост от капацитета на пералната машина, твърдостта на водата, замърсеността на дрехите и указанията за грижа върху етикетите на дрехите. За 4-5кг пране, мека до средно твърда вода и слабо замърсени дрехи се използват 30мл от препарата, за нормално замърсени дрехи – 40мл и за силно замърсени дрехи- 75мл BioForm Plus. За 6-7кг пране се добавят 30мл към съответната доза за 4-5кг пране.

Съвети: ЗА МАШИННО ПРАНЕ: Следвайте инструкциите за пране, предложени от конструкторите. За всеки тип материя изберете подходяща програма и температура. Следвайте инструкциите за поддръжка и грижа върху етикетите на дрехите. Нови дрехи перете самостоятелно първите 3-4 пъти. НЕ смесвайте тъмни и светли дрехи.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

BIOFORM Plus Detersivo Lavatrice Igienizzante 1625мл за 30 пранета

  • Код на продукта: BioForm Plus Detersivo Lavatrice Igienizzante 1625ml
  • Наличност: В наличност
  • 6.50лв


Възможни варианти


Свързани продукти

ACE Aromatherapy Joy Перилен препарат 1375мл за 25 пранета

ACE Aromatherapy Joy Перилен препарат 1375мл за 25 пранета

Ace Detersivo Aromatehrapy Joy - течен перилен препарат за 25 пранета, подходящ за ръчно и машинно ..

7.40лв

Тагове: универсален перилен препарат, Биоформ, Bioform, технология против миризми, бактерии