• ARIEL Touch of Lenor UnStoppables 2255мл за 41 пранета

Ariel Touch of Lenor UnStoppables - течен перилен препарат за машинно и ръчно пране на бели и цветни дрехи специално проектиран за допълнителна свежест от Lenor UnStoppables. Течният препарат е безмилостен към петната и нежен с дрехите, което позволява използването му, както за бяло, така и за цветно пране. Ariel Touch of Lenor UnStoppables е с допълнителен аромат от Ленор за 2 пъти по-дълготрайно ароматизирано пране. Препаратът е ефективен и при пране при ниски температури (20°C). Освен това, той се разтваря бързо и е подходящ дори за кратки програми на изпиране. За разлика от прахообразния препарат, течният препарат Ariel действа точно там, където е необходимо; за изключителни резултати при всяко пране. 

Течен перилен препарат с изключително премахване на петна от първото пране, дори при температура от 30 ºC. Осигурява безупречни резултати, дори когато дрехите ви са много замърсени. 100% рециклируема бутилка.

Ariel with Touch от Lenor Unstoppables осигурява най-доброто почистване на Ariel, заедно с дълготрайната свежест на Lenor Unstoppables. Третирайте упорити петна с течен перилен препарат Ariel. След това поставете дрехите си в пералнята. За най-добри резултати поставете мерителната капачка, заедно с перилния препарат, в барабана на вашата пералня. (*Мерителната капачка трябва да се изважда от сушилнята или комбинирана машина пералня/сушилня, с оглед да се предотврати стопяването на капачката от високата температура в сушилнята).

Дозировка: Подходящата доза от препарата се избира в зависимост от пералната машина, замърсеността на дрехите, твърдостта на водата в съответния регион и указанията върху етикетите на дрехите. За 4-5кг пране, мека до средно твърда вода и нормално замърсени дрехи се използват 55мл Ариел. За 6-8кг пране, мека до средно твърда вода и нормално замърсени дрехи се използват 85мл Ариел, а при 9+кг пране се използват съответно 110мл от препарата. За твърда вода/ силно замърсени дрехи се добавят 30мл към съответната препоръчителна доза за мека вода/ нормално замърсени дрехи. За ръчно пране 40мл Ariel се разтварят в 10л вода.

Избира се програма без предпране.

НЕ използвайте Touch of Lenor UnStoppables за пране на вълна, коприна и деликатни дрехи.

Не всички бутилки са оборудвани с мерителна капачка за опазване на околната среда!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

ARIEL Touch of Lenor UnStoppables 2255мл за 41 пранета

  • Производител: Procter&Gamble
  • Код на продукта: Ariel Touch of Lenor UnStoppables 2255ml
  • Наличност: В наличност
  • 18.50лв


Свързани продукти

FEBREZE UnStoppables Fresh 300мл спрей

FEBREZE UnStoppables Fresh 300мл спрей

Ароматизатор за въздух за затворени помещения - елиминира неприятния мирис и освежава.С добре познат..

6.30лв

Ariel Aqua Poudre Color Fresh Touch of Lenor Прах 3.640кг за 56 пранета

Ariel Aqua Poudre Color Fresh Touch of Lenor Прах 3.640кг за 56 пранета

Ariel Aqua Poudre Color Fresh with a touch of Lenor - изключителна ефективност при премахване на пет..

25.50лв

Тагове: универсален перилен препарат, Ариел, Ariel, Procter&Gamble, Проктър и Гембъл