• ARIEL Mountain Spring Перилен препарат 1540мл за 28 пранета

Ariel Mountain Spring - течен перилен препарат за машинно и ръчно пране на бели и цветни дрехи. Течният препарат е безмилостен към петната и нежен с дрехите, което позволява използването му, както за бяло, така и за цветно пране. Ariel Mountain Spring предлага невероятно премахване на петната още от първото изпиране, дори и при ниски температури (30°C). Освен това, той се разтваря бързо и е подходящ дори за кратки програми на изпиране. За разлика от прахообразния препарат, течният препарат Ariel действа точно там, където е необходимо; за изключителни резултати при всяко пране. Премахва петна, които причиняват лоши миризми, като пот и телесни миризми, придавайки на дрехите ви вид и аромат на изключителна чистота.

Подходящата доза от препарата се избира в зависимост от пералната машина, замърсеността на дрехите, твърдостта на водата в съответния регион и указанията върху етикетите на дрехите. Необходимата доза от продукта (заедно с мерителната капачка*) се поставят върху дрехите в барабана на пералнята и се стартира изпираща програма. (*Мерителната капачка трябва да се изважда от сушилнята или комбинирана машина пералня/сушилня, с оглед да се предотврати стопяването на капачката от високата температура в сушилнята).

Дозировка: За 4-5кг пране, мека до средно твърда вода и нормално замърсени дрехи се използват 55мл Ариел. За 6-8кг пране, мека до средно твърда вода и нормално замърсени дрехи се използват 85мл Ариел, а при 9+кг пране се използват съответно 110мл от препарата.

За твърда вода/ силно замърсени дрехи се добавят 30мл към съответната препоръчителна доза за мека вода/ нормално замърсени дрехи.

За ръчно пране 40мл Ariel се разтварят в 10л вода.

Избира се програма без предпране.

НЕ използвайте Ariel Mountain Spring за пране на вълна, коприна и деликатни дрехи.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

ARIEL Mountain Spring Перилен препарат 1540мл за 28 пранета

  • Производител: Procter&Gamble
  • Код на продукта: Ariel Mountain Spring 1540ml
  • Наличност: В наличност
  • 12.50лв


Свързани продукти

DASH Actilift Classico Перилен препарат 2750мл за 50 пранета

DASH Actilift Classico Перилен препарат 2750мл за 50 пранета

Dash Actilift Classico - течен перилен препарат за 50 пранета с нова, по-концентрирана формула. По..

21.00лв

ARIEL Mountain Spring Перилен препарат 1540мл за 28 пранета

ARIEL Mountain Spring Перилен препарат 1540мл за 28 пранета

Ariel Mountain Spring - течен перилен препарат за машинно и ръчно пране на бели и цветни дрехи. Течн..

12.50лв

Тагове: универсален перилен препарат, Ариел, Ariel, Procter&Gamble, Проктър и Гембъл