• Ariel Aqua Poudre Color Fresh Touch of Lenor Прах 3.640кг за 56 пранета

Ariel Aqua Poudre Color Fresh with a touch of Lenor - изключителна ефективност при премахване на петна още от първото изпиране. Почиства в дълбочина и в същото време защитава цветовете. Поддържа цветовете на дрехите ярки. С уникална технология AquaPoudre за бързо разтваряне на перилния препарат във вода и избягване на остатъци от прах по дрехите. Помага за премахване на засъхнали петна. Брилянтна чистота дори при 30°C. Придава на дрехите вид и аромат на изключителна чистота за дълго време.

Ariel Color Fresh with a touch of Lenor - прах за машинно и ръчно пране на цветни дрехи. Съставът на Ariel, специално разработен за цветно пране, предлага бързо отстраняване на замърсяванията, които намаляват наситеността на цвета. Прахът за пране Ariel Color Fresh Touch of Lenor премахва и упоритите петна поради факта, че прониква дълбоко във влакната, което предотвратява фиксирането на мръсотия в тъканта. Освен това премахва петната, причиняващи появата на неприятни миризми. Ариел оставя дрехите ярки и им придава свеж аромат на Ленор. Прахът се разтваря много бързо във водата и не оставя нежелани следи по прането. Той е ефективен дори при 30°C и не уврежда прането. Можете да перете дрехите си многократно без никакви притеснения.

ARIEL + LENOR означава: 1)Допълнителна мекота; 2)По-наситен и свеж аромат; 3)Лесно гладене; 4)Антистатична защита.

Дозировка: необходимото количество препарат се избира в зависимост от твърдостта на водата, количеството и замърсеността на дрехите, както и указанията върху етикетите на дрехи. За пране на нормално замърсени дрехи в мека до средно твърда вода се използват: 1)при 4-5кг пране - 65г (100мл) Ариел; 2)при 6-8кг пране - 98г (150мл) от препарата; 3)при 9+кг сухо пране се използват 130г (200мл) от праха. При силно замърсени дрехи или твърда вода се добавят 33г (50мл) Ариел към гореописаните дози. За ръчно пране 16г (25мл) се разтварят в 6л вода.  

Практични съвети: Винаги се консултирайте с указанията върху етикетите на дрехите. Разделяйте (сортирайте) дрехите според техния цвят и вида на тъканите. Перете новите дрехи отделно, най-много на 40°C. Не претоварвайте пералната машина. Прахът не е подходящ за пране на вълнени и копринени дрехи.

*Дозата от 56 пранета е изчислена при пране на 4-5кг нормално замърсени дрехи, т.е. когато се използват 65г Ariel.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Ariel Aqua Poudre Color Fresh Touch of Lenor Прах 3.640кг за 56 пранета

  • Производител: Procter&Gamble
  • Код на продукта: Ariel Aqua poudre Color Fresh Touch of Lenor 3640g
  • Наличност: В наличност
  • 25.50лв


Свързани продукти

SURF Color Spring Jasmine Прах 5130г за 90 пранета

SURF Color Spring Jasmine Прах 5130г за 90 пранета

Surf Color Spring Jasmine - прах за машинно и ръчно пране на цветни дрехи, който съдържа висококачес..

25.00лв

ARIEL Professional Color 3850мл за 70 пранета

ARIEL Professional Color 3850мл за 70 пранета

Течен перилен препарат за 70 пранета с нова по-концентрирана формула. Подходящ за машинно и ръчно ..

25.00лв

Ariel Color Fresh Touch of Lenor Прах 4.725кг за 63 пранета

Ariel Color Fresh Touch of Lenor Прах 4.725кг за 63 пранета

Ariel Color Fresh with a touch of Lenor - прах за машинно и ръчно пране на цветни дрехи. Съставът на..

28.00лв

Тагове: перилен препарат за цветни дрехи, Procter&Gamble, P&G, Проктър и Гембъл, Ариел, Ariel