• YUMOS Expert Pro-White Technology 1200мл за 50 пранета

Yumos Pro-White Technology - концентриран омекотител с формула Expert White Protection, специално разработена за бели и светли дрехи и комбинирана с уникалния парфюм на Yumos. Yumos помага да запазите цветовете на дрехите си зашеметяващи като първия ден и предотвратява посивяването на белите и светли дрехи. Омекотителят Yumos гарантира анти-посивяване, трайна белота, запазване на формата и текстурата на белите и светли дрехи и страхотен, дълготраен аромат.

Yumos Pro-White Technology помага на дрехите ви да останат толкова привлекателни за белотата, колкото и първия ден, благодарение на специалната формула. Насладете се на белите си дрехи и оставете грижата на експерта. 

Yumos Pro-White Technology помага за предотвратяване посивяването на вашите бели и светли дрехи, благодарение на технологията Pro-White, която създава ефект на цветно заключване чрез формулата си, разработена от експерти по белота.

Дозировка: За 4-5кг пране и нормална мекота на дрехите се използват 24мл Yumos, а за по-голяма мекота и по-интензивен аромат се използват 40мл Yumos. За 6+кг пране трябва да се използват 55мл от продукта (една капачка от препарата).

Внимание: изсипете препоръчителната доза Yumos Pro-White Technology в отделението за омекотител на пералната машина. НЕ слагайте концентриран омекотител директно върху дрехите.

Аналози на омекотителите Yumos са: Комфорт /Comfort/, Коколино /Coccolino/, Cajoline

 

*Броят на пранетата/50/ е изчислен на база препоръчителната доза от 24мл за 4-5кг пране

Свързани продукти

SANO Maxima Crystal Noir Perfume Омекотител 750ml за 30 пранета

SANO Maxima Crystal Noir Perfume Омекотител 750ml за 30 пранета

Омекотител Сано Максима КРИСТАЛ Ноар за 30 пранета. Четирикратно концентриран омекотител за пране с ..

8.90лв

YUMOS Expert Pro-Soft Technology 1200мл за 50 пранета

YUMOS Expert Pro-Soft Technology 1200мл за 50 пранета

Yumos Pro-Soft Technology - най-доброто от Yumos срещу свиването и мачкането на дрехите при прането...

8.00лв

Тагове: омекотител, омекотител концентрат, за бели дрехи, Yumos, Comfort, Комфорт, Coccolino, Cajoline, Юниливър, Unilever