• SKIP Ultimate Spring Fresh Перилен препарат 2000мл за 40 пранета

Новият Skip Ultimate Spring Fresh почиства с иновативен синтез за тройно действие, с 3 пъти по-мощна формула от предишния Skip. Предлага отлична ефективност и ефикасност при отстраняване на петна, нежна грижа за облеклото, тъканите и материите и трайна свежест. Най-добрият SKIP състав, който някога е предлаган, осигурява умно и цялостно решение за перфектно измиване. Действа в дълбочина срещу най-упоритите петна, напр. шоколад, доматен сос и др. Благодарение на технология, която създава защитна бариера върху влакната, препаратът предотвратява натрупването на бъдещи петна по дрехите. Skip Ultimate Spring Fresh – течен перилен препарат за машинно и ръчно пране на бели дрехи и цветни дрехи с устойчиви цветове. Незабавно се разтваря във водата и навлиза до сърцевината на нишките. Препаратът мощно отстранява петна и е ефикасен и при кратки цикли и при ниски температури.
Инструкции за употреба: практичен и лесен начин на използване. Избира се програма без предпране. Детергентът се поставя в чекмеджето на дозатора за перилен препарат или в топката за дозиране, която се слага в барабана, над дрехите. Извадете мерителната капачка от сушилнята или комбинирана перлня/ сушилня, тъй като съществува риск от топене на капачката вследствие високата температура в сушилнята. НЕ използвайте Skip Ultimate Spring Fresh за пране на вълна и коприна.

Препоръчителната доза за пране се избира в зависимост от капацитета на пералната машина, твърдостта на водата и замърсеността на дрехите. За 4-5кг нормално замърсени дрехи и мека до средно твърда вода се използват 50мл Скип. По 15мл от препарата се добавят за силно замърсени дрехи/ наличие на лекета или за твърда вода. За ръчно пране 35мл Skip Ultimate се разтварят в 10л вода.

Препаратът SKIP Ultimate е внос от Гърция

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

SKIP Ultimate Spring Fresh Перилен препарат 2000мл за 40 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Skip Ultimate Spring Fresh 2000ml
  • Наличност: В наличност
  • 17.00лв


Свързани продукти

SKIP Ultimate Hygiene Перилен препарат 1250мл за 25 пранета

SKIP Ultimate Hygiene Перилен препарат 1250мл за 25 пранета

Нов Skip Ultimate Hygiene с иновативен състав с тройно действие: 1)хигиена; 2)чистота; 3)премахван..

11.50лв

Тагове: течен перилен препарат, универсален перилен препарат, Skip, Скип, Unilever, Юниливър