• NAPISAN Non-bio 800г

Добавка към перилния препарат за хигиенично изпиране, която: •Убива микробите в прането; •Отстранява петната; •Прави белите дрехи още по-бели; •Действа и при температури от 30°С.

Всеки ден Вие влизате в контакт с различни микроби на публични места, в претъпкани пространства, при наличието на домашни любимци. Обикновените перилни препарати почистват, но не дезинфекцират. NAPISAN действа чрез освобождаване на активен кислород, за да отстрани петната. Дрехите, изпрани с Написан ще бъдат не само почистени, но и Написан ще отстрани микробите, които Вие не можете да видите, за да направи Вашите дрехи по-хигиенични. Микробиологичните тестове показват, че NAPISAN дезинфектира дори и при 30°С, като безопасно се грижи за Вашето пране. В контакт с водата NAPISAN е в състояние да отстрани микробите в прането. НЕ използвайте NAPISAN върху коприна, вълнени или дрехи с неустойчиви цветове (склонни да „пускат”). Написан МОЖЕ да бъде използван върху детски продукти (лигавници, блузки, дрешки, ританки, панталонки,пелени, меки играчки) и върху прането на цялата фамилия (чаршафи, носни кърпи, хавлиени кърпи, пижами, спортни дрехи, бельо).

Инструкции за употреба: 1)Перална машина и прах за пране- добавете  2 супени лъжици (~35г) Написан към праха в чекмеджето за основното пране. За упорити петна (големи замърсявания) удвоете дозата.

2)Перална машина и течен перилен препарат- Добавете към препарата, в мерителната капачка 2 супени лъжици (~35г) Написан и пак за по-упорити петна- удвоете дозата.

3)Накисване (ръчно)- Добавете 2 супени лъжици (~35г) Написан в 5л вода. Накиснете за около 2 часа и изплакнете. КИСНЕНЕ: Нормално замърсяване- Разтварят се 35г Написан в 5л вода и прането се кисне за 120минути; Силно замърсяване- Разтварят се 70г Написан в 5л вода и прането се кисне за 15минути. НЕ СМЕСТВАЙТЕ ПРОДУКТА С ДРУГИ ДОБАВКИ ЗА ПРАНЕ.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

NAPISAN Non-bio 800г

  • Производител: OEM
  • Код на продукта: Napisan Non-bio 800g za dezinfektsiya
  • Наличност: В наличност
  • 7.90лв


Свързани продукти

IMPRESAN Universal Дезинфектант за пране 1500ml

IMPRESAN Universal Дезинфектант за пране 1500ml

IMPRESAN е препарат за дезинфекция на пране, който отстранява 99,99 % от специалните бактерии, гъб..

7.80лв

Тагове: Napisan, Написан, Дезинфектант, за дрехи, за пране