• METHOD Daily Kitchen Clementine 828мл

Нетоксичен  препарат за общо почистване на повърхностите в кухнята. Мощно почиства мазнини и замърсявания. Продуктът е създаден на растителна основа по нетоксична, зелена (PowerGreen) технология. И така мощното, нетоксично почистване не е мит. С почистващия препарат Method Daily-Kitchen, кухнята е наистина чиста, което означава също чиста от химикали. И така  Method разработи нетоксичен почистващ препарат за кухня по натурална, на растителна основа, PowerGreen  технология. Method Daily-Kitchen отключва мощна почистваща сила за отстраняване на мазнини и замърсявания без да оставя след себе си следи и отлагания.

Начин на употреба: Пръснете върху замърсената повърхност и веднага забършете. Продуктът се използва върху почти всякакви миещи се /запечатани/ повърхности: плотове, плочки, камък, дърво, стъкло. Внимание: Винаги пробвайте върху скрито /незабележимо/ място за поносимост на конкретната повърхност към препарата.

Специалистите от Метод са страстни последователи на идеята да направим от нашата планета и нашите домове едно по-чисто място и че всеки един от техните продукти има минало и бъдеще. Ето защо бутилките на техните препарати са направени от стари бутилки, а техните нетоксични почистващи продукти са биоразградими. Ето защо и материалите, които използват са оценени от независими учени относно безопасност за използване, както за опазване на околната среда, така и за безопасност по отношение на хората. Защото те вярват, че препаратите могат да се преборят със замърсяванията без да вредят на хората, живите организми и планетата.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

METHOD Daily Kitchen Clementine 828мл

  • Производител: Method products ltd
  • Код на продукта: Method Daily Kitchen za kuhnya 828ml
  • Наличност: В наличност
  • 9.50лв


Свързани продукти

OVERLAY Ultra Обезмаслител 650мл

OVERLAY Ultra Обезмаслител 650мл

Универсален почистващ препарат с аромат на лимон – елиминира мръсотията и мазнините и придава дълго..

6.20лв

Изчерпано

SMAC Express Sgrassatore Cucina Обезмаслител 650мл

SMAC Express Sgrassatore Cucina Обезмаслител 650мл

Smac Express Sgrassatore Cucina непобедим в битката със загорелите мазнини. Универсален почиства..

3.80лв

Тагове: препарат, почистващ, за кухня, Method, Метод