• METHOD Antibac All Purpose Cleaner Wild Rhubarb 828мл

Антибактериален продукт, какъвто не познавате. Този ще заобичате... METHOD  Anti-bac all purpose cleaner е нов вид антибактериален продукт, направен от естествено извлечена формула на млечната киселина, който е безпощаден към замърсяванията и мирише страхотно на ревен, а не на химикали. Освен това препаратът унищожава 99,9% от бактериите*, оставяйки след себе си блестящо чувство на удовлетворение. (*включително enterococcus hirae, staphilococcus aureus, Esherichia coli, Pseudomonas aeruginosa).

Начин на употреба: Пръснете върху почистваната повърхност. За дезинфекция: оставете препарата да подейства за 5 минути. Забършете с влажен парцал. Продуктът може да се използва за почистване на: плотове, бебешки столчета за хранене, кошчета, брави на врати и др. Внимание: Винаги пробвайте върху скрито /незабележимо/ място за поносимост на конкретната повърхност към препарата. Да не се използва върху: естествени камъни или порести повърхности като мрамор, варовик, износени повърхности или върху някои метали, като злато, сребро, мед.

Специалистите от Метод са страстни последователи на идеята да направим от нашата планета и нашите домове едно по-чисто място и че всеки един от техните продукти има минало и бъдеще. Ето защо бутилките на техните препарати са направени от стари бутилки, а почистващите продукти са биоразградими. Ето защо и материалите, които използват са оценени от независими учени относно безопасност за използване, както за опазване на околната среда, така и за безопасност по отношение на хората. Защото те вярват, че препаратите могат да се преборят със замърсяванията без да вредят на хората, живите организми и планетата.

Продуктът Method Bathroom Cleaner е внос от Великобритания

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

METHOD Antibac All Purpose Cleaner Wild Rhubarb 828мл

  • Производител: Method products ltd
  • Код на продукта: Method Antibac all purpose cleaner wild rhuburb 828ml
  • Наличност: В наличност
  • 8.80лв


Свързани продукти

METHOD Bathroom Cleaner Eucalyptus Mint 828мл

METHOD Bathroom Cleaner Eucalyptus Mint 828мл

Нетоксичен  препарат за общо почистване на повърхностите в банята с аромат на евкалипт. Искрящ..

8.80лв

Тагове: препарат, почистващ, универсален, за общо почистване, антибактериален, Method, Метод