• HERBAL ESSENCES pure Hydrate Шампоан 400мл

Herbal Essences pure Coconut Milk

Хидратиращ шампоан с 0% оцветители и 0% глутен. Herbal Essences pure, чрез основни антиоксиданти, помага да се пречисти и защити косата срещу онова, с което е свикнала с течение на времето. Резултатът? Мека, свободно падаща коса. Този шампоан е с балансирано рН и е безопасен за боядисана коса. Щедро приложете шампоана на мокра коса, масажирайте в образувалата се кремообразна пяна, след което изплакнете.

Накратко, всички шампоани от колекцията Herbal Essences pure са създадени да бъдат безопасни и ефективни. Всяка съставка се тества стриктно, за да сте сигурни, че е добре за Вас и за всички, които използват Herbal Essences. 90% естествено производни означава, че растителните материали, минералните материали и водата, всички от които претърпяват ограничена обработка, съставляват най-малко 90% от всяка pure формула. Смята се, че съставките са естествено производни ако се срещат в природата и са претърпели ограничена химическа или друга обработка, която ги изменя от естественото им състояние. Защо изобщо се налага обработка на естествените съставки? Природата е изпълнена с удивителни съставки, чиито ползи са в процес на откриване и проучване, но които също така използвани в суров вид не винаги са стабилни, ефективни и безопасни, както би ни се искало. Така че понякога се налага да се извършва ограничена обработка на съставките, за да се гарантира качеството на съставките и формулите. А защо формулата не е 100% естествено производна? Защото ефикасността и стабилността на формулата, както и текстурата и ароматът на продукта трябва да се гарантират с течение на времето. И така ето резултатът от съвместните действия на Майката природа и науката...Шампоанът  Herbal Essences pure - мощна комбинация от антиоксиданти, алое и морски водорасли, която помага да се съживи унищожената коса отвътре навън.

Шампоанът Herbal Essences pure е внос от Гърция. /Във Великобритания шампоанът се продава под името Herbal Essences bio:renew/

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

HERBAL ESSENCES pure Hydrate Шампоан 400мл

  • Производител: Procter&Gamble
  • Код на продукта: Herbal Essences pure Hydrate 400ml shampoo
  • Наличност: В наличност
  • 6.90лв


Свързани продукти

HERBAL ESSENCES pure Repair Шампоан 400мл

HERBAL ESSENCES pure Repair Шампоан 400мл

Herbal Essences pure Argan oil of Morocco Възстановяващ шампоан за увредена от стилизирането кос..

6.90лв

LAUREL and GARLIC 700г Шампоан за коса с чесън

LAUREL and GARLIC 700г Шампоан за коса с чесън

Шампоан за всички типове коса. С рН 5.5. Придава обем на косата и я прави по-здрава, благодарен..

6.50лв

Тагове: шампоан за коса, Herbal Essences, Хербал Есенсис, Procter and Gable, Проктър и Гембъл