• Dr. Beckmann Carpet Stain Remover 650мл

Препарат за отстраняване на петна по килими. Премахва упорити петна и миризми, включително и от домашни любимци. Оставя свеж аромат. Нежен към цветове и материи. Обогатена с кислород формула..

С препарата за отстраняване на петна по килими на Д-р Бекман дори и упоритите петна и миризми се премахват без  усилие. Четката апликатор обработва оптимално чрез мощната почистваща формула с активен кислород и премахва петна от червено вино, кафе, сок, кола, чай, мазнина, масла, грим, външна мръсотия и петна от домашни любимци. Специалните активни съставки премахват миризмите и оставят приятен, свеж аромат. Формулата е щадяща към цветове и влакна и е подходяща за вълна. Дерматологично тестван.

Инструкции за употреба: Преди първа употреба развийте четката, пробийте уплътнението около 2мм и завийте отново четката (не затягайте твърде много). Преди употреба винаги тествайте върху скрита област, за да се уверите, че продуктът е съвместим с цветовете и материите.

Отстраняване на замърсявания от повърхността - Задръжте тубата надолу и леко стиснете, за да намокрите четката. Нанесете препарат (леко навлажнете), като го втриете в тъканта и го оставите да подейства за 3 минути. Попийте препарата и петното напълно с влажна, светла кърпа. Ако е необходимо, повторете. Мийте апликатора след всяка употреба.

НЕ е подходящ за коприна, кадифе и тъкани, чувствителни към вода.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Dr. Beckmann Carpet Stain Remover 650мл

  • Производител: Delta pronatura
  • Код на продукта: Dr.Beckmann carpet stain remover 650ml
  • Наличност: В наличност
  • 7.40лв


Свързани продукти

SANO Carpet cleaner Сано килими дамаски 750мл

SANO Carpet cleaner Сано килими дамаски 750мл

Препарат за почистване на мокети,килими и дамаски. Притежава антистатично действие. Отблъсква мръс..

5.30лв

SWEEP Carpet cleaner за килими и дамаски 950мл

SWEEP Carpet cleaner за килими и дамаски 950мл

Препарат за почистване на килими и мокети с аромат на лимон. Инструкции за употреба: Изчистете с..

9.00лв

Тагове: препарат за петна, килими, мокети, Д-р Бекман, Dr.Beckmann