Универсален течен перилен препарат за машинно и ръчно пране с обезмаслител, с нова технология с ензими и по-концентрирана формула. Дерматологично тестван.

Новият течен перилен продукт CHANTE CLAIR е с нова, по-концентрирана формула, обогатена с истински обезмаслител. Технологията Super Enzimi гарантира безупречно изпиране дори и при ниски температури, както и отстраняването и на по-упоритите петна*. (*При тестове в лабораторни условия препаратът показва задоволителна ефикасност в отстраняването на петна от кетчуп, чай, цвекло, маслинено масло, нишесте, шоколадов сладолед, шоколадов пудинг, яйца и кръв, сравнено с предшестващата формула на продукта)

Препоръчителни дози: За 4-5кг пране, мека вода и нормално замърсени дрехи се използват 35 мл, а за силно замърсени дрехи- 75мл от препарата. За средно твърда вода се добавят 15мл препарат, а за много твърда- 30мл препарат към препоръчителната доза за мека вода. За пране на 6-7кг се добавят 40мл към препоръчителната доза за 4-5кг пране. За ръчно пране се разтварят 35мл CHANTE CLAIR в 10л вода.

НЕ използвайте CHANTE CLAIR за пране на вълнени и копринени дрехи.

При пране на синтетични материи, препоръчителната доза следва да се намали с 1/3, за да се предотврати прекомерното образуване на пяна.


1 капачка = 75мл  CHANTE CLAIR

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

CHANTE CLAIR Lavatrice Muschio Bianco 1150мл за 23 пранета

  • Производител: Real Chimica Srl
  • Код на продукта: Chante Clair Lavatrice Muschio Bianco za 23 praneta
  • Наличност: В наличност
  • 6.00лв


Свързани продукти

SANO Maxima Bio Прах за пране 1,25кг за 35 пранета

SANO Maxima Bio Прах за пране 1,25кг за 35 пранета

Сано Максима Био колор е концентриран универсален прах за машинно пране с високо съдържание на ензим..

9.50лв

Тагове: течен, перилен, универсален, препарат, за бели и цветни дрехи, Chante Clair