• ARIEL Color HD Перилен препарат 2750мл за 50 пранета

Ariel Color HD Compact - течен перилен препарат за 50 пранета с нова, по-концентрирана формула. Почиства и съживява цветовете. Подходящ за ръчно и машинно пране на цветни дрехи. Дълбокото почистващо действие Clean Color Action помага за съживяване на цветовете, които може да са избледнели с времето.

Подходящата доза от препарата се избира в зависимост от пералната машина, замърсеността на дрехите, твърдостта на водата в съответния регион и указанията върху етикетите на дрехите. Необходимата доза от продукта (заедно с мерителната капачка*) се поставят върху дрехите в барабана на пералнята и се стартира изпираща програма. (*Мерителната капачка трябва да се изважда от сушилнята или комбинирана машина пералня/сушилня, с оглед да се предотврати стопяването на капачката от високата температура в сушилнята).

Дозировка: За 4-5кг сухо пране, мека до средно твърда вода и нормално замърсени дрехи се използват 55мл Ариел. За 6-8кг сухо пране, мека до средно твърда вода и нормално замърсени дрехи се използват 85мл Ариел, а при 9+кг сухо пране се използват съответно 110мл от препарата. За твърда вода/ силно замърсени дрехи се добавят 30мл към съответната препоръчителна доза за мека вода/ нормално замърсени дрехи. За ръчно пране 40мл Ariel се разтварят в 10л вода.

Избира се програма без предпране.

НЕ използвайте Ariel Color HD  за пране на вълна, коприна и деликатни дрехи.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

ARIEL Color HD Перилен препарат 2750мл за 50 пранета

  • Производител: Procter&Gamble
  • Код на продукта: Ariel Color HD 2750ml
  • Наличност: В наличност
  • 19.00лв


Свързани продукти

DASH Actilift Salva colore 2750мл Перилен препарат за 50 пранета

DASH Actilift Salva colore 2750мл Перилен препарат за 50 пранета

Dash Actilift Salva colore - течен перилен препарат за 50 пранета с нова, по-концентрирана формула..

21.00лв

Тагове: течен перилен препарат, за цветно, за цветни дрехи, Ариел, Ariel, Color, колор, Procter&Gamble, Проктър и Гембъл