• ACE Gentile Oxy-Color Fresco Profumo 2л

Препарат за отстраняване на петна от цветни дрехи, ефикасен върху всички видове петна*. ACE Gentile: 1)Хигиенизира; 2)Елиминира неприятни миризми; 3)Безопасен за използване върху цветни дрехи и деликатни материи. Добавянето на ACE Gentile е: 1)Безопасно за цветовете на дрехите (бели, цветни и тъмни дрехи); 2)Безопасно за различните видове тъкани (памук, смесени материи, синтетика, коприна, вълна).

*Петната, в зависимост от вида, могат да бъдат класифицирани в 4 основни категории: 1.Окисляващи (напр. вино); 2.Ензими (напр. трева); 3)Мазнини (напр. месо); 4)Съдържащи прахови частици (напр. грим).

ПРИ НАЛИЧИЕ НА ПЕТНА- Предварително третиране на петната и последващо пране: 1)Изсипете ACE Gentile директно върху петното; 2)Оставете да подейства максимум 10 минути; 3)Продължете изпирането с ACE Gentile и перилен препарат. ПРИ УПОРИТИ ПЕТНА-  Предварително третиране на петната и накисване**: 1)Най-напред третирайте петното с ACE Gentile; 2)Изсипете 100мл  ACE Gentile в 5л вода и оставете дрехите да киснат в продължение на 1 час; 3)Изплакнете и продължете с изпирането. ПРИ МАШИННО ПРАНЕ: 1)Добавете перилен препарат както обикновено; 2)Изсипете ACE Gentile директно в барабана на пералната машина над прането (дрехите); 3)Започнете веднага с изпирането. Дозировка: за 4-5кг сухо пране използвайте 100мл Аче, а за 7+кг използвайте 150мл от продукта. ПРИ РЪЧНО ПРАНЕ: 1)Изсипете 100мл  ACE Gentile в 10л вода и добавете перилен препарат; 2)Добавете дрехите и оставете да киснат в подължение на 1час; 3)Изплакнете.  ЗА БЕЗОПАСНО ПРАНЕ: **За по-добри резултати при отстраняване на петна от кръв преди да пристъпите към изпиране, третирайте петното със студена вода, а НЕ използвайте Аче. За да избегнете повреда, не обработвайте предварително метални части или петна от ръжда и не излагайте предварително обработената дреха на слънце преди изплакване. Не смесвайте Аче и перилен препарат в една и съща мерителна капачка или в едно и също отделение на машината. При съмнение относно устойчивостта на цветовете, пробвайте ACE Gentile върху скрита/ невидима част от дрехата. В случай на разливане, изплакнете веднага с вода. ACE Gentile може да се използва и за почистване на мека мебел, освен ако не подлежи само на химическо /сухо/ почистване. НЕ използвайте препарата за миене на тапети. Винаги следвайте инструкциите за пране на дрехите. ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМА- Разтварен продукт: Изсипете 100мл Аче в 5л вода. Чист /НЕразтварен/ продукт: Изсипете продукта директно върху повърхността и измийте както обикновено.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

ACE Gentile Oxy-Color Fresco Profumo 2л

  • Код на продукта: Ace Gentile Oxy-color Fresco Profumo 2l
  • Наличност: В наличност
  • 7.40лв


Свързани продукти

SANO Oxygen 750мл

SANO Oxygen 750мл

Sano Oxygen - препарат за отстраняване на петна върху цветни тъкани без накисване. За машинно, както..

5.70лв

Dr. Beckmann препарат срещу петна предпране 250мл

Dr. Beckmann препарат срещу петна предпране 250мл

Препарат за премахване на петна /предпране/ - експертна предварителна обработка с нова, тройно по-мо..

6.30лв

Тагове: почистване, петна, лекета, Аче, ACE, ACE Gentile